Korku Kapanı Tarzı Filmler

Korku Kapanı tarzı filmler arıyor ama sizi ürkütecek filmleri bir türlü bulamıyor musunuz? Bir de bu listedeki filmleri deneyin.

Korku Kapanı Tarzı Filmler

Korku Kapanı tarzı filmler özellikle gerilim dolu anlar yaşatan filmler seyretmekten hoşlanan seyirciler tarafından yoğun ilgi görüyor. Hayatta kalma türüne sahip en iyi film serilerinden biri olan Korku Kapanı, korku ve gerilim arayışında olanları ekrana kilitlemede büyük bir başarı sergiliyor.

Serinin diğer korku filmlerinden ayrılmasında en büyük rolü sinemada çok yaygın görülen korku unsurlarından yola çıkmasıdır. Bunlar izleyici tarafında zaten senelerden beri karşılık bulan unsurlar olduğundan seyirci o atmosfere çok kolay bir şekilde giriyor.

Bu serinin filmlerine alternatif bulmak bu nedenle çok da zor değil ama sürükleyicilik bakımından bazıları izleyiciye olumlu karşılık bulamayabiliyor. Dolayısıyla söz konusu seri ile benzer rastgele bir film izlemek yerine sadece en iyi alternatiflerini içeren bir listedeki filmlere yönelmelisiniz. Bu listeye de aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Korku Kapanı Tarzı Filmler Listesi

Korku Kapanı benzeri filmlerinin arasından en iyilerinin yukarıdaki filmler olduğu konusunda çoğu izleyicinin hemfikir olduğu söylenebilir. Bu filmlerin konusunu aşağıdan öğrenebilirsiniz.

Bu Gece Ormanda Kimse Uyumuyor

Bu Gece Ormanda Kimse Uyumuyor da tıpkı Korku Kapanı gibi bir korku filmi serisidir. İlk filmde bir grup genç ormanda bir kampa katılıyor. Başlangıçta her şey yolunda gibi görünürken daha sonra ormanı kaplayan korkunç bir sır perdesi aralanmaya başlıyor.

İkinci filmde de birinci filmden karakterler olsa da daha çok polislere ağırlık veriliyor. Bu filmde ilk seride yavaş yavaş çözülmeye başlanan gizem iyice açığa çıkıyor.

Kurt Kapanı

Bu filmde de bir grup gezgin yolculuğa çıkıyor. Yolculukları kuş uçmayan bir yer olan Wolf Creek’e gelmelerinin ardından son buluyor. Arabanın motorunda sorun meydana gelmesinden ötürü yolculuklarına ara vermek zorunda kalan gezginlerin yanına yardım etmek için yabancı birisi çıkagelir.

Her iki film serisinin de çok büyük benzerlikleri var. Her iki film de karakterlerin karşılaştığı ürkütücü olayları konu olarak işliyor, karakterler karşılaştığı korkunç olaylar karşısında hayatta kalma mücadelesi veriyor.

Kan Gölü

Kan Gölü, kendilerini tehlikeli bir grupla karşılaşan genç bir çifti konu ediniyor. Bu çift, karşılarına çıkan gruba boyun eğmek yerine onlara karşılık vermeye karar veriyor.

Başlangıçta son derece romantik gibi görünen film, bir anda kâbusa dönüşüyor ve bu o kadar kısa sürede oluyor ki izleyicinin neler olduğunu anlaması mümkün bile olmuyor.

Dehşet Kapanı

Bu filmde bir grup arkadaş hafta sonu için ormana gitmeye karar veriyor ve ormanın bu ücra köşesinde oldukça ilginç bir sırrı öğreniyor.

Exit mobile version