En Komik WiFi İsimleri

Komik WiFi isimleri mi arıyorsunuz? Komşularınıza tebessüm ettirecek ya da onlara güçlü bir kahkaha attıracak en komik isimleri inceleyin.

Komik WiFi isimleri hiç beklemediğiniz bir anda karşınıza çıkar. O an içinizden gülmek gelmese bile yüzünüzde istemsiz bir tebessüm belirebilir ve hatta o kadar komik isimler var ki kahkaha bile atabilirsiniz.

Siz de komşularınızı, arkadaşlarınızı güldürecek Wi-Fi isimleri arıyorsanız doğru yere geldiniz. Aşağıdaki liste sizi hem güldürecek hem de aklınıza güzel fikirler getirecektir.

Görenleri Güldürecek Komik WiFi İsimleri

Görenleri Güldürecek Komik WiFi İsimleri

1. Virus.exe

Ne de olsa kimse adında “virüs” geçen bir ağa bağlanmak istemez, değil mi? Bazı internet kullanıcıları, ağa kimsenin bağlanmaması için bunun gibi esprili isimler seçiyor. Ne kadar işe yaradığı tartışılır ama Wi-Fi ağlarını görüntüleyen kişinin yüzünde tebessüm oluşturacağı kesin gibi görünüyor.

2. Şifre Şifre

Bu birkaç yıl önce çok sık rastlanan isimlerdendi. Şimdi de kullanılıyor ama bu isme denk gelme olasılığı artık daha düşük seviyede seyrediyor.

3. Oyun İndirme Merkezi

Bu ismi seçen kullanıcılar, internetine oyun indirmek için bağlananlara atıfta bulunuyor. Bundan birkaç sene önce video oyunu indirmek için bu tür yollara çok sık başvuruluyordu.

4. Bağlantı Yok

Bu isim, bağlanacak bir ağ arayanların iki saniyeliğine de olsa durup düşünmesine yol açıyor. Bu kullanıcıların gözünden bakıldığında adlandırma acımasızca görünebilir ama biraz acımasızlık mizahın olmazsa olmazıdır.

5. Ping Yüksek Gelme

Oyuncuların açısından bakacak olursak mizahi bir isim değilmiş gibi görünüyor. Ping özellikle oyuncular için oldukça önemlidir. Bu ismi kullananlar genelde ya sitem ediyor ya da başka bir internet kullanıcısını ağa bağlanmaktan uzak tutmaya çalışıyor. Yine de ilk bakışta ne kadar komik olduğu inkâr edilemez.

6. Wi-Fight

Wi-Fi ismi üzerinden ilerlenerek yapılan oldukça güzel bir birleştirme ama güzel olduğu kadar da tehditkâr görünüyor.

7. Devam Et

Devam et, durma. Bu ağa bağlanamazsın. Kısa ve net. Peki, gerçekten bu anlama mı geliyor yoksa ağa bağlanmasının önünde hiçbir engel olmadığı anlamına mı geliyor? Düşündürücü bir isim, öyle değil mi? Bu sözden ikinci anlamı çıkaran kullanıcı en azından şansını deneyebilir.

8. Güvenilmez Ağ

Bu isim aslında “Virus.exe” ismi gibi komik ama aynı zamanda tereddütte de bırakıyor. Sonuçta kim güvenilir olmayan bir ağa bağlanmak ister?

9. İnternet Erişimi Yok

Sinyal eğer çok güçlüyse bütün ağların üzerinde yer alacaktır. Ağa bağlanmak isteyen kullanıcının kafası kuvvetle muhtemel karışacaktır.

10. Bağlı, Güvenli

Kullanıcının bu ağa ne zaman bağlandığını düşünmesine yola açacak bir isim gibi görünüyor. Kim bilir, belki bu ismi gördükten sonra interneti kullanmaya kalkışır.

11. Biz Nerede Yaşıyoruz

Bu ismi görenlerin yaşadığı şehrin isminden plaka koduna kadar her türlü ihtimali göz önünde bulundurarak şifre denemesi yapması muhtemeldir. Bunun “şifre şifre” isminden bile daha acımasız bir seçim olduğunu unutmayın.

12. Hacker Var Girme

Herkese açık Wi-Fi ağlarına neden bağlanmamamız gerekiyor? Çünkü herkese açık Wi-Fi ağlarına bağlanmak güvenli değil. Bu da aynı sonuca bağlanıyor: Kötü niyetli kişilere açık olan bir ağa bağlanmak güvenlik riski oluşturur. Kullanıcılar böyle bir riski neden almak istesin, öyle değil mi?

Exit mobile version