Knight Online Başlamıyor, Nasıl Çözülür?

Knight Online başlamıyor, oyunu nasıl açarım diye merak ediyorsanız bu rehberdeki yöntemlerle sorunu hızlıca çözebilirsiniz.

Knight Online Başlamıyor, Nasıl Çözülür?

Knight Online başlamıyor mu? Bu sorun, oyuncuların yaygın olarak karşılaştığı sorunlardan bir tanesidir.

Genel bir açıdan bakılacak olduğunda oyunların açılmaması büyük bir çoğunlukla yanlış kurulumdan, bozuk ya da eksik dosyalardan kaynaklıdır. Bunun haricinde virüsten koruma yazılımları ya da diğer üçüncü taraf yazılımlar da oyunun açılmasının önünde engel oluşturabilir.

Sorunu ortadan kaldırmak için aşağıda yer alan çözüm yollarını uygulayabilir, bunları uygularken sorunun nerede olduğunu da bulabilirsiniz.

Knight Online Başlamıyor, Çözüm Yolları Neler?

Senelerin eskitemediği nadir oyunlardan biri olan Knight Online’ın açılmasını sağlamak için uygulanabilecek çok çeşitli çözüm yolları bulunuyor. Yukarıda yer alan yöntemlerse sorunu genellikle çözüme kavuşturan yöntemlerdir. Bunların nasıl uygulanacağını aşağıdan öğrenebilirsiniz.

Sistem Gereksinimlerini Kontrol Etme

Oyun açılmıyorsa nedeni sistem gereksinimlerinin karşılanmaması olabilir. Oyun çok eski bir oyun olduğundan çoğu oyuncu için böyle bir durum söz konusu olmayacaktır ama bazılarının oyunu açamamasının sebebi bu olması muhtemeldir. Knight Online’ın sistem gereksinimlerini aşağıdan görebilirsiniz.

Knight Online Sistem Gereksinimleri

Virüsten Koruma Yazılımını Devre Dışı Bırakma

Virüsten koruma yazılımları da oyunun açılmasının önünde engel oluşturabilir. Hangi antivirüs programını kullandığınızdan bağımsız olarak bu tür üçüncü taraf yazılımları geçici olarak devre dışı bırakıp sorunun düzelip düzelmediğini kontrol edebilirsiniz.

Sürücüleri Güncelleme

Oyunların açılmamasının en büyük sorumlusu genellikle ekran kartı sürücüsüdür. Driver güncelleme programları ile sürücülerin güncel olup olmadığını kontrol edebilir, güncel olmayan sürücülerin otomatik olarak belirlenip güncellenmesini sağlayabilirsiniz.

Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Kontrol Etme

Oyun dosyaları eksik olduğunda da oyun da açılmayabilir. Knight Online’ı eğer Steam’den indirdiyseniz oyun dosyalarının bütünlüğünü kontrol etmek için Steam’i açın.

Steam hesabınıza giriş yapıp kütüphaneye girin ve Knight Online’ın üzerine sağ tıklayın. “Özellikler” seçeneğine basıp “Yerel Dosyalar” bölümüne girin. Daha sonra “Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula” seçeneğine basıp işlemin tamamlanmasını bekleyin.

Oyunu Silip Yeniden Yükleme

Bu yöntem daha çok Knight Online’ı Steam haricinde bir yerden indirenlerin kullanması gereken bir yöntemdir. Önceki yöntemler eğer sorunu çözmenizi sağlamazsa oyunu bilgisayarınızdan kaldırın ve temiz bir kurulum yapın.

Exit mobile version