Keyifli Oyunlar için Ek Birimler

Epson TW650 ile 11 yıl kesintisiz oyun keyfi

Projektör sektörünün dünya lideri Epson’un ev sineması segmentindeki modeli TW650 bütçe-performans dengesinde fark yaratıyor.  Full HD 1080p Epson TW650, 3.100 lümenlik eşit derecede yüksek Beyaz ve Renkli Işık Çıkışı sağlayan 3LCD teknolojisi ve dahili Wi-Fi özelliğine sahip.

Epson TW650 ile her gün ortalama 1 saat 45 dakika oyun oynadığınızda ya da film seyrettiğinizde ve eko modunda kullandığınızda, ürünü lamba değiştirmeden 11 yıl kullanabilirsiniz. 300 inç büyüklüğünde etkileyici bir ekran görüntüsü üretebilen Epson TW650, 3LCD teknolojisiyle muadillerine göre üç kat daha parlak görüntü üretir. 15.000:1 kontrast oranına sahip olan model 5 ön ayarlı modla daha keskin görüntüler sağlar.

VX58-C Serisi 1ms 144Hz 1800R Curved Gaming Monitör

ViewSonic gelişen curved (kavisli) gaming monitör pazarına, yeni ürün ailesi ile farklı kullanıcıların beğenisine sunduğu VX58-C serisi ile Türkiye pazarına giriş yaptı. Özellikle daha geniş ekranda hem konsol hem de bilgisayar oyunlarının keyfini sürmek isteyen kullanıcılar için VX3258-C-MHD gibi 32” WQHD çözünürlüklü 144Hz gaming modelini ön plana çıkartırken, 24” ve 27” FULL HD çözünürlüklü modelleri ile de farklı kullanıcılara hitap ediyor. Oyuncuların vazgeçilmezi 1ms tepki süresi ve 144Hz yenilenme oranının yanında oyun deneyiminin daha da kişiselleştirebileceğiniz ve daha fazla oyunun içinde hissedebileceğiniz 1800R kavisli ekranı ile heyecanınızı doruk noktalara taşıyor. VX58-C ailesi şu an VX2458-C-MHD 1499TL, VX2758-C-MH 1.999TL ve VX3258-2KC-MHD ise 2.999TL fiyatları ile Türkiye ‘de satışta.

MSI PE62 7RD

Hem iş hem de oyun amaçlı bir dizüstü arıyorsanız i7  işlemcili, 8GB DDR4 RAM’e ve 4GBGeForce GTX 1050 ekran kartına sahip bu şık seçenek ilginizi çekebilir. 15.6” Full HD ekranı geniş bir renk gamı sunuyor, True Color yazılımı ile farklı kullanım senaryolarına en uygun renk skalasını yakalamanıza imkan sunuyor. Çoklu monitör desteği de mevcut. Başarılı soğutma sistemi gün boyu iş koşullarına ve saatlerce sürecek oyun temposunda konforlu bir  kullanım sağlıyor. MSI Prestige serisine dahil olan bu dizüstü, beyaz ışıklı klavye aydınlatması ve şık tasarımı ile beğeni topluyor.

HyperX Alloy FPS RGB mekanik oyuncu klavyesi

Kingston’un oyunculara yönelik bölümü olan HyperX, Alloy FPS RGB mekanik oyuncu klavyesini piyasaya sürdüğünü duyurdu. Alloy FPS RGB klavyede, daha kısa tuş basış süresine sahip olan ve daha az basma kuvvetiyle çalışan Kailh Silver Speed mekanik tuş anahtarları bulunuyor. Bu anahtarlar oyunculara daha hızlı oyun performansı sunuyor. Tam boy RGB klavye, sağlam çelik alaşım çerçeveli kompakt tasarımıyla masanızda mouse ve mousepad’lere de yer açıyor.

HyperX, Alloy FPS modeline RGB tasarım ve Kailh Silver Speed tuş anahtarları ekleyerek Alloy FPS klavye serisini genişletiyor. Yalnızca 40g basma kuvvetiyle çalışan Kailh Silver Speed tuş anahtarları 70 milyon kez kullanılabiliyor. Tuş anahtarı yuvasındaki LED ışıklar, beş farklı parlaklık seviyesiyle klavyenin daha parlak ve göz alıcı bir RGB aydınlatmaya sahip olmasını sağlıyor.


 

Exit mobile version