PC’deki En İyi Keskin Nişancı Oyunları

PC'de oynamak için keskin nişancı oyunları arayışında olanlara ilaç gibi gelecek bir liste hazırladık. Her oyuncu bu oyunlara bayılacaktır.

PC’de oynanabilecek en iyi keskin nişancı oyunları neler diye merak mı ediyorsunuz? Doğru yere geldiniz. Sizin için gerek taktiksel gerek rekabetin en yüksek seviyede olduğu video oyunlarını bir listede topladık.

Bu listeden beğendiğiniz bir oyun olup olmadığını öğrenmek için oyunculara tam olarak ne sunduğunu, neden oynanması gerektiğini açıkladığımız bölümü kontrol etmenizi tavsiye ederiz.

En Güzel Keskin Nişancı Oyunları

PC’de keskin nişancılık türünde video oyunları mı arıyorsunuz? Yukarıdaki oyunları bu tür oyunlar arasından öne çıkan oyunlar oluşturuyor. Bunların oyunculara nasıl bir oyun sunduğunu merak ediyorsanız her birini ayrı ayrı ele alalım.

En Güzel Keskin Nişancı Oyunları

1. Sniper Elite

Hedefinizde Sniper Elite varsa önce 3’ü, sonra da 4’ü oynamanızı tavsiye ederiz. Sniper Elite III, üçüncü şahıs bir keskin nişancılık oyunudur. Gizlilik, bu oyunda en önemli hususlardandır. II. Dünya Savaşı’nın atmosferini yansıtmada iyi bir performans gösterir.

Sniper Elite IV, II. Dünya Savaşı sırasında İtalya’da geçiyor. Üçüncü şahıs keskin nişancılık türünden ayrılmayan seride yıkım gücünü önlemekle yükümlü bir keskin nişancıyı kontrol etmeniz gerekiyor.

2. Arma

Askeri ve strateji temelli bir oyun arayışında olanlar gözlerini Arma’dan başka bir oyuna çevirmemelidir. Arma, macOS’ten Linux’a, Linux’tan Windows’a birçok platformda mevcut olan harika bir oyundur.

3. HITMAN

Suikast oyunları ile içli dışlı olup da HITMAN’i oynamayan yoktur. Oyunda bizden kendisine verilen görevleri yerine getirmesi gereken Ajan 47’yi yönetmemiz isteniyor. Diğer oyunlarda olduğu gibi bu oyunda da gizliliğe çok önem vermelisiniz.

4. PlayerUnknown’s Battleground

Bu oyun diğer oyunlardan farklı olarak çok daha hızlı hareket etmenizi gerektiriyor. Oyunun başında çok sayıda oyuncu uçaktan atlıyor ve amaçları mümkün olduğunca en iyi şekilde donanıp kendisini diğer insanlara karşı savunmaktır.

Bu oyun, keskin nişancılık yeteneğinizi konuşturmanız için oldukça iyi bir seçimdir. Oyundaki bu silahlara ulaşmak her zaman kolay olmasa da bir kere elinize geçtiğinde sizden iyisi olmayacaktır.

5. Escape From Tarkov

Escape From Tarkov, keskin nişancı türünde oynanabilecek en iyi video oyunlarından biridir. Bu oyunun diğer oyunlardan ayrılmasını sağlayan fark ise ölmeniz hâlinde bunun geri dönüşünün olmamasıdır. Başka bir deyişle sahip olduğunuz ne varsa kaybedebilirsiniz.

PC’de değil de telefonda oynanacak oyunlar mı arıyorsunuz? En iyi telefon oyunları listemize göz atın!

Exit mobile version