Karanlık Anime Karakterleri

Karanlık anime karakterleri ile tanışmaya hazır mısınız? Bu listede tüm zamanların en korkunç karakterlerini sıraladık.

Karanlık Anime Karakterleri

Tüyler ürpertici animeler yüzünden bile kâbus görülebilir. Aksini düşünenler muhtemelen şimdiye kadar karanlık anime karakterleri ile hiç karşılaşmamıştır. Geçmişten bugüne çok sayıda popüler anime izleyici kitlesi ile buluştu ki bu da hayran kitlesinin pek çok yeni karakterle tanışmasını sağladı.

Listeye geçmeden önce belirtmek gerekir ki karakterlerin karanlık olmaları, onların bir parçası olduğu animenin mutlaka korku türüne sahip olduğu anlamına gelmiyor. Bununla ne kastedildiği karakterleri incelediğinizde daha iyi anlayacaksınız.

Karanlık Anime Karakterleri Listesi

Anime dünyasında karanlık görünümü ile akıllara kazınan, karşısındaki kişilerin gerilmesine neden olan en popüler karanlık karakterleri bu şekildedir. Gelin, söz konusu karakterleri biraz daha yakından inceleyelim.

Saya Kisaragi

Saya son derece güçlü ve havalı bir anime karakteridir. Annesinin izinden gider. Küçük bir kasabada yaşamakta olan bir kıza benzese de onun karanlık tarafından haberdar olmak istemezsiniz. Karakter hem tüyler ürpertici hem nefes kesici aksiyon sahneleri içeren en iyi vampir animelerinden biri olan Blood-C’de yer alıyor.

Shin

Aynı adlı manga serisine dayanan anime, biraz daha eğlenceli bir animeye uyarlanarak izleyicilerle buluşturuldu. Dorohedoro, tüm hafızasını kaybeden bir adamın arkadaşı ile ipuçlarını takip etmesini konu ediniyor. Bu animeyi izlerken Shin’in sahnelerini daha dikkatli izleyeceğinizden emin olabilirsiniz.

Grell

Henüz izlemediyseniz Black Butler muhtemelen izleyeceğiniz en karanlık, en komik, en eğlenceli animelerden biri olacaktır. Animenin en eğlenceli karakteri Grell, ölülerin ruhunu alıp öbür dünyaya götürmesi gereken meleklerden biridir. Bir seri katile dönüşür ve âşık olur. Gerçek aşkına engel olan herkesi öldürmek ister. Bu, size karakterin ne kadar karmaşık olduğunu yeterince iyi anlatmıştır.

Gendo Ikari

Neon Genesis Evangelion, insanlar ile canavarların karşı karşıya geldiği bir animedir. İnsanlar, canavarlarla savaşmak için Evangelion isimli bir silah yapıyor. Bunlarla savaşmak için kurulan NERV’in komutanı Gendo Ikari ise oldukça acımasız birisidir.

Onun için hiçbir insan hayatı büyük hedefinden daha değerli değildir. Nihai hedefi, insanları bireyselliğine son verip onları bir bütün hâline getirmektir. En korkunç anime karakterlerinden biridir çünkü hedefini gerçekleştirmedeki kararlılığı, onu çok karanlık bir karakter yapıyor.

Exit mobile version