JotForm Nedir, Güvenli mi?

JotForm nedir sorusunun yanıtlandığını bu makalede JotForm'un özellikleri de dahil olmak üzere çoğu soruya cevap bulacaksınız.

JotForm nedir sorusuna cevap arıyorsanız muhtemelen form oluşturmak için yaptığınız kısa bir araştırmanın sonucunda JotForm’a rastladınız ve bunu kullanmanın güvenli olup olmadığını öğrenmek istiyorsunuz.

İnternet bağlantısına sahip olan herkesin ücretsiz bir şekilde form doldurmasına imkân veren web sitelerinden biri olan JotForm hakkında soru işaretlerinizi bu yazının sonunda gidereceğiz.

JotForm Nedir?

JotForm Nedir?

JotForm, son derece özelleştirilebilir bir form oluşturma aracı olmasını sağlayan geniş seçenek yelpazesine sahiptir. Şablonlar sayesinde form hazırlamak ile hiç uğraşmadan direkt formunuzu oluşturabilir ve veri toplama aşamasına geçebilirsiniz.

Bu aracın temelindeki fikir, bütün form oluşturma sürecini mümkün olduğunca kolaylaştırmaktır. Kullanıcılara sunulan aracın son hâline bakıldığında geliştiricilerin amacına ulaştığı da çok net bir şekilde görülebiliyor.

Bu araç sayesinde sadece anket oluşturmakla sınırlı kalmıyorsunuz. JotForm’u şu amaçlar doğrultusunda da kullanabilirsiniz:

Hizmetin sunduğu en iyi özelliklerden biri, yüzlerce üçüncü taraf hizmetine erişme özelliğidir. Bu, JotForm’u en iyi form oluşturma araçlarından biri yapıyor.

Ödemeleri işlemek, verileri ya da müşteri ilişkilerini daha iyi bir şekilde yönetmek, e-posta listesi oluşturmak, dosya yüklemelerine olanak vermek ve çok daha fazlasını yapmak için yararlanabileceğiniz üçüncü taraf hizmetleri doğrudan JotForm’dan kullanmaya başlayabilirsiniz.

JotForm nasıl kullanılır diye merak ediyorsanız bunun üzerine çok düşünmenize gerek olmadığını da bilmelisiniz. Evet, Jotform geniş özellik yelpazesi ile oldukça karmaşık bir hâle geliyor fakat kullanıcı arayüzü o kadar basit tutulmuş ki hiçbir teknik bilginiz olmasa da saniyeler içinde amacınız doğrultusunda bir form oluşturmanız mümkündür.

JotForm Güvenli mi?

Bu kadar çok özellik sunan bir web sitesi elbette ki kulağa ilgi çekici geliyor ama bunu kullanmak ne kadar güvenli olabilir? Verilerin JotForm tarafından toplanmadığından emin olabilir misiniz?

Hizmet sağlayıcısına göre bütün formlarda 256 bit SSL sertifikası kullanılıyor. Form yanıtları, formu oluşturan kişiye iletilmeden önce kişi önce RSA-2048 ile şifrelemeyi tercih edebilir. Bu, formu dolduran kişilerin verilerinin ele geçirilmesine karşılık alabileceğiniz tedbirlerden biridir.

Exit mobile version