En İyi Japon Telefon Markaları

Japonya'nın önde gelen Japon telefon markaları nelerdir? Sizin için Japonya'nın en önemli markalarını listeledik.

En İyi Japon Telefon Markaları

Satışları ile öne çıkan Japon telefon markaları hangi markalardan oluşuyor? Akıllı telefon pazarı üzerinde önemli bir etkisi olan markaları sizin için bir arada topladık.

Bu makalede hem en çok satış yapan Japon markaları hem de bu markaların piyasaya sürdüğü akıllı telefonları bulacaksınız.

Önde Gelen Japon Telefon Markaları

Japonya merkezli, akıllı telefon pazarında önemli bir yere sahip en iyi markalar yukarıdakiler ile sınırlıdır. Peki, bu markalar tarafından piyasaya sunulan ve kullanıcılar tarafından tercih edilen akıllı telefonlar arasında neler yer alıyor?

Gelin, her bir markanın akıllı telefon pazarındaki yerini inceleyelim.

1. Fujitsu

Japonya’nın önde gelen teknoloji şirketlerinden biri, Fujitsu’dur. Fujitsu’nun akıllı telefon pazarında da önemli bir konuma sahip olduğunu belirtmek gerekiyor.

Fujitsu’nun dikkat çeken telefonu, ARROWS 5G olarak öne çıkıyor. 8 GB RAM ile dikkatleri üzerinde toplayan FUJITSU 5G, 6,7 inç ekran büyüklüğüne sahiptir. Depolama tarafında 128 GB dahili depolama sunan telefonun ekranında OLED panel mevcuttur.

4070 mAh batarya kapasitesine sahip olan modelde Micro SD kart desteği bulunuyor. Android 10 ile kutudan çıkan telefonda Snapdragon 865 işlemcisi bulunuyor.

2. Sony

Sony, dünya çapında diğer iki markadan daha çok bilinen ve tercih edilen bir markadır. Sadece akıllı telefon pazarı ile sınırlı olmadığından, çok eski bir marka olmasından ve pazarlama yönünden çok başarılı olmasından ötürü hitap ettiği kullanıcı kitlesi de bir hayli büyüktür.

Sony, en çok Snapdragon 888 işlemcisine sahip Sony Xperia Pro-I adlı modeli ile dikkat çekiyor. Bu model, Android 11 işletim sistemi kullanıyor. 1644 x 3840 piksel çözünürlük sunan telefonda OLED panel mevcuttur.

Telefonun arka tarafında 12 MP geniş açılı, 12 MP telefoto, 12 MP ultra geniş açılı ve 3D iToF yer alıyor. Cihazın ön kamerası ise 8 MP geniş açılı kameraya sahiptir.

3. Panasonic

Panasonic, şimdiki dünyanın şartları ile kıyaslandığında oldukça basit olarak görünebilecek bir girişimin sonucunda kurulmuş bir şirkettir. Başlangıçta elbette ki ekip de oldukça küçük tutulmuştur ama ilerleyen zamanlarda bulundukları alanla sınırlı kalmamış ve potansiyel müşterilerinin karşısına yeni girişimlerle çıkmaya başlamıştır.

162 GB gram ağırlığındaki Eluga Ray 800 ile dikkatleri çeken Panasonic, bu modelinde 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı sunuyor. Octa-core 1.8 Ghz işlemcisinin yer aldığı telefonun IPS LCD ekranı 1080 x 1920 piksel çözünürlüğe sahiptir.

Telefonun arka kısmında saece 1 adet 13 MP kamera bulunuyor. Ön tarafta ise 8 MP kamera yer alıyor.

Markalara değinmişken belirtmeden geçmeyelim: Daha önce en iyi lastik markalarını yazmıştık. Arabanız varsa göz atmanızı tavsiye ederiz.

Exit mobile version