iTunes Dışında iPhone’a Nasıl Müzik Atılır?

Genelde iPhone kullanıcıları telefonlarına müzik atmak için iTunes programını tercih etmektedir. Ancak aynı işlem için iTunes dışında başka programlar da var. iTunes pek çok iPhone kullanıcısı için kafa karışıklığı gibi durumlar meydana getirebiliyor. Bunun sonucunda ise “iPhone’uma müzik atamıyorum“, “iPhone’uma nasıl müzik yüklerim“gibi sorularla karşılaşıyoruz. Aslında iTunes ile iPhone cihazlara müzik atmak oldukça kolay bir şekilde gerçekleşiyor. Ancak başka programlar da söz konusu. İster Mac ister Windows işletim sistemli PC’ye sahip olun, sizlere sunacağımız yöntemler sayesinde kolayca iPhone cihazlarınıza müzik atabileceksiniz.

iPhone’a müzik atma işlemi

Apple, bazı konularda kısıtlama getirdiği için iTunes ile iPhone’a müzik atmak zor olabilir, ancak başka programlarla da iPhone’a müzik atmanız mümkün. Bu yazımızı özellikle ilk kez iPhone kullanmaya başlayanlar için yazmak istedik. Diğer programlara geçmeden önce iTunes ile nasıl müzik atıldığını bir kez daha anlatalım.

Genel olarak bakıldığında iTunes kulanarak iPhone’a müzik atmak oldukça kolay bir işlem süreci gerektirir.

Ancak müzikleri atarken zorlanıyorsanız, iTunes’a mecbur olmadığınız tekrar hatırlatmak istiyoruz. Şimdi iTunes dışında iPhone cihazlara başka nasıl müzik atılır? daha yakından bakalım.

Öncelikle şunu söylemek gerekir ki iTunes kullanmadan iPhone’a müzik atmanın pek çok farklı yöntemi bulunmaktadır. Müzik atmak için geliştirilmiş çeşitli programlar ile bunu çözebilir ve iPhone cihazlarınıza kolayca müzik atabilirsiniz. iTunes kullanmadan iPhone’a müzik atma konusunda ilk olarak karşımıza EaseUS MobiMover programı çıkar. Bu program ile iPhone modellerine müzik atmak oldukça zahmetsiz bir şekilde gerçekleştirilir.

EaseUS MobiMover ne işe yarar?

EaseUS MobiMover programı ile Mac ya da Windows bilgisayarlarınız üzerinden müzikleriniz başta olmak üzere video, fotoğraf, zil sesleri ya da benzer pek çok içeriği iPhone’unuza aktarabilirsiniz. Kullanımı oldukça kolay olan EaseUS MobiMover, bilgisayarlarda bulunan içeriklerin sorun yaşamadan iPhone’lara aktarılmasını sağlar. Ayrıca programın ücretli ve ücretsiz versiyonlarının olduğunu söylemek istiyoruz. Ücretsiz versiyonu müziklerin iPhone’a aktarılması adına yeterli bir versiyon.

iPhone’a Müzik Atmanın En Basit Yolu – EaseUS MobiMover

Öncelikle EaseUS MobiMover programını indirin ve bilgisayarınıza kurun. Müzik atma işlemini Mac bilgisayarlar üzerinden yapmamıza rağmen Windows PC’lerde de aynı şekilde bir süreç işlediğini belirtmek isteriz.

Yukarıdaki ekranın karşınıza gelmesinin ardından iPhone cihazınızı USB kablo ile Mac bilgisayarınıza bağlayın. Aşağıda yer alan ekrana ulaşmak için ise ekranın hemen üst kısmında yer alan seçeneklerden ilkine tıklayın.

Karşınıza çıkan ekranda tıklamanız gereken Audio ikonudur. Bu ikon üzerinde ise Music simgesi seçilmelidir.

Bu simgeye tıklamanızın ardından karşınıza aşağıdaki ekran çıkar. Bu ekran üzerinde yan menüler yer alır. İsterseniz bu yan menüleri kullanarak iPhone cihazınız için müzik listesi oluşturabilir ya da mevcut müzik listelerinizin adını düzenleyebilirsiniz.

iPhone’a müzik atmak için aşağıdaki görüntü sizlere yardımcı olacaktır. Görselde yer aldığı gibi müzik atmak için programın en sağ üst köşesinde yer alan butonlardan ikincisine tıklamalı ve hangi müziği iPhone’a aktarmak istiyorsanız bulmalı ve “Open” ya da “Aç” seçeneğini kullanmalısınız.

Yaptığınız bu işlemin ardından seçtiğiniz müzik öncelikle program tarafından işlenir ve bunun ardından iPhone’a yüklenmek üzere programa aktarılır. Ayrıca bu sırada iPhone’unuz kilitli durumda ise açmanız gerektiğini söylemek istiyoruz.

Tüm bu işlemlerin ardından yapmanız gereken iPhone cihazınızdan Müzik uygulamasını açmak ve program ile aktarmış olduğunuz müziklerin telefonunuza eklenip eklenmediğini bakmaktır.

Görüldüğü gibi EaseUS MobiMover programı ile iPhone cihazlarınıza müzik aktarmak bu kadar kolaydır. Eğer iTunes ile iPhone’a müzik atma konusunda sıkıntı yaşıyorsanız, EaseUS MobiMover programını kullanabilir ve istediğiniz kadar müziği oldukça basit bir şekilde iPhone cihazınıza aktarabilirsiniz.

Yazılımı indirmek için: easeus.com

Yazı: Can Genca


 

Exit mobile version