İşte Redmi K50 Gaming Telefonunun Özellikleri

Redmi, kullanıcılar tarafından çok sevilen Redmi K40 Gaming'in devam modeli Redmi K50 Gaming'i çıkarmaya hazırlanıyor.

Ünlü Çin teknoloji markası Xiaomi’, Redmi K40 Gaming’in çok tutulmasının ardından serinin son ürünü Redmi K50 Gaming serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Xiaomi’nin alt markası olan Redmi, yine kullanıcıların çok seveceği bir ürünü daha yelpazesine ekliyor. İşte oyuncu telefonu Redmi K40 Gaming’in yeni modeli Redmi K50 Gaming’in özellikleri…

Dimensity 9000 İle Geliyor

Çıkan haberlere göre K50 Gaming’in en büyük özelliklerinden biri Mediatek Dimensity 9000 yonga setini alacak. 4nm üretim sürecine sahip olan işlemci AnTuTu testinde 1 milyon barajını geçmeyi başarıyor. Bu mobil cihazda ayrıca yüksek yenileme hızına sahip delikli ekran olacak. Bunun yanında K50 Gaming’de optik ekran içi parmak izi olması da muhtemel.

64 MP Ana Arka Kamera

Yeni cihazın dış görünüşü ve diğer özellikleri hakkında da bilgiler ortaya çıktı. Redmi K50 Gaming, eski seriye göre dik açılı bir çerçeveye sahip olacak. Bunun yanında ise kullanıcıları oldukça memnun edecek 64 MP ana arka kamerası olacak. Cihazda 3 megapiksel Omnivision OV13B10 sensörlü kamera da olacak. Telefonda 8 megapiksel ve 2 megapiksellik iki kamera daha olacak. Öte yandan bu cihazın 108 megapiksel çözünürlüğe sahip Samsung ISOCELL HM2 sensörlü bir versiyonunun da bulunduğuna dikkat çekiliyor. 5.000 mAh pil ile kullanıcılara uzun süreli kullanım rahatlığı sağlanıyor.

Çin dışına POCO F4 GT ismiyle pazarlanacak telefonda 120 Hz veya 144 Hz yenileme hızına sahip Full HD+ OLED ekran yer alacak. Yeni modelde parmak izi tarayıcısı ekranın altında olacak.

Redmi, bu serinin bir de K50 Gaming SE modelini hazırlayacak. SE modelinin daha uygun fiyatlı olması için Dimensity 7000 işlemcisi güç verecek. Nisan ayında çıkış yapması beklenen bu versiyonda 64 megapiksel üçlü kamera olacak.

Redmi ile ilgili bir iddia daha ortaya çıktı. Buna göre, sırasıyla L10 ve L11A model numaralarına sahip Matisse ve Rubens kod adıyla iki Xiaomi akıllı telefonunun daha yakında piyasaya çıkacak. Her iki akıllı telefon da sırasıyla 21121210G ve 22041211AC model numaralarıyla MIUI kod tabanında ve IMEI veritabanında tespit edildi. İşte bu akıllı telefonlar yüksek ihtimalle Redmi K50 Gaming‘in versiyonları olacak.

Exit mobile version