En İyi İspanyol Polisiye Filmleri

İspanyol polisiye filmleri izleyerek vakit geçirmekten hoşlanıyor musunuz? Vaktinizi değerlendireceğiniz bir listemiz var.

İspanyol Polisiye Filmleri

İspanyol polisiye filmleri, seyircinin birçok duyguyu aynı anda yaşamasını mümkün kılan harika filmler içeriyor. Bu filmlerde seyircileri korkutucu, aksiyon dolu ya da duygusal sahneler bekleyebilir. Bazılarında gerilim sürekli artarken bir yandan seyircinin omzuna baskı uygulayan belirsizlik hissi de izleyicilere karakterler ile bağ kurdurur.

Elbette ki o kadar çok film varken aralarından birini seçmek çok zor olabilir. Bu nedenle size önce en iyilerini izlemenize yardımcı olacak bir liste hazırladık. Aşağıda yer alan filmlerin konusunu inceleyebilir, beğendiğiniz filmi izlemeye başlayabilirsiniz.

İspanyol Polisiye Filmleri Listesi

İspanyol polisiye yapımları arasında öne çıkan filmler bu şekildedir. Dilerseniz  gelin, bu filmleri aşağıda detaylı olarak inceleyelim.

The Invisible Guest

Adrián Doria bir iş insanıdır. İş hayatında sergilediği başarı sayesinde yılın adamı olarak seçilmiştir. Dışarıdan bakıldığında kusursuz biri gibi görünen Doria, bir otelde yanında sevgilisinin cesedi ile bulununca tutuklanır.

Everybody Knows

Laura, kız kardeşinin düğünü için çocuklarını da alıp İspanya’ya gider. Bir düğün vasıtası ile gerçekleşen aile buluşmasında her şey yolunda giderken Laura’nın çocuğu kaçırılır. Laura, çocuğuna kavuşmak için mücadele verirken sır perdesi de yavaş yavaş aralanmaya başlar.

Cross the Line

İyi bir adam beklenmedik bir karşılaşmada hayatta kalma mücadelesi vermek zorunda kalır fakat kendini savunmak için hareket etmesi sonucunda birini öldürdükten sonra serbest kalabilecek midir?

Talk to Her

Önceden yan yana gelen iki insanın yolları, ilginç bir tesadüfün eseri olarak yeniden kesişir fakat bu kez eğlenceli bir ortamda değil, hastanedelerdir. Beningo burada hasta bakıcı olarak çalışırken âşık olduğu kişiye de oldukça yakındır.

Exit mobile version