iPhone’unuza Özel Pro-Seviye Kamera Ekipmanları

iPhone ile fotoğrafçılık ciddi bir başkaldırı adeta. DSLR fotoğraf makinesi satışlarını dahi etkileyen bu gelişmiş kavram, üstün kamera yetenekleri ile sarılı bir akıllı telefon için özel olarak dizayn edilmiş ekipmanları da beraberinde getiriyor. Avrupa’dan Asya’ya Kuzey Amerika’ya kadar birçok noktadan üreticiler, iPhone için pro-seviye kamera ekipmanları geliştirerek bu yöndeki talebe karşılık veriyorlar. Bizler de bu konumuzda popüler akıllı telefon serisi için piyasaya bulabileceğiniz en iyi ve en etkili kamera ekipmanlarını bir araya getirdik.

Manfrotto TwistGrip Photo-Video HandGrip Kiti

TwistGrip Photo-Video HandGrip Kiti, iPhone’unuza ekstra aksesuarlar bağlamak için birçok farklı senaryo sunan tam donanımlı bir kamera ekipmanı. Manfrotto TwistGrip, HandGrip ve BaseGrip parçalarından oluşan kit, fotoğraf ve video çekimlerini yepyeni bir teknik düzeyine taşımanıza yardımcı. iPhone kelepçesi, eksiksiz bir modüler fotoğraf sistemi ve film ekipmanı için taban işlevi görür. 1/4 inç vida dişi bağlantısı ve flaş bağlantısı, TwistGrip’i çeşitli yapılandırmalarla ve farklı fotoğrafçılık aksesuarlarıyla kullanabilmenizi sağlar.

600 TL

LaCie 2 TB DJI Copilot BOSS Sabit Sürücü

Fotoğraf çekimleri tamam, peki verilerin aktarımı? İşte LaCie 2 TB DJI Copilot BOSS, bu konunun süper-starı. Şık tasarımlı LaCie DJI Copilot BOSS sabit sürücü, SD kart yuvası ve USB bağlantı noktası aracılığıyla kameralar, DJI drone’lar ve USB aygıtlarındaki dosyaları Mac’inizi bile kullanmadan doğrudan kopyalayabilmenizi sağlar. Copilot’u birlikte gelen kablo aracılığıyla iPhone’a bağlayarak dosyaları oynatabilir, silebilir ve yeniden adlandırabilirsiniz. Copilot BOSS uygulamasını açarak, post prodüksiyonun zaman alan düzenleme adımlarını nerede olursanız olun halledebilirsiniz.

2799 TL

DJI OSMO Mobile 2 Gimbal

 

İçinizdeki hikaye anlatıcısı için tasarlanan iPhone için DJI OSMO Mobile 2 Gimbal, iPhone’u akıllı bir hareketli kameraya dönüştürmek için DJI GO uygulamasıyla birlikte çalışan bir el sabitleyicisi. Çektiğiniz her şeyin kusursuz, profesyonel ve paylaşmaya hazır görünmesini sağlıyor. OSMO Mobile 2 konunuzu otomatik olarak takip edebilmenize imkân tanıyor, iyi görünen çekimler yapıyorsunuz. Ve daha hafif tasarımı, daha akıllı işlevleri ve daha uzun süre dayanan piliyle özgür olmanıza imkan verir. Fiyatıyla da ideal.

 

1299 TL

olloclip Mobile Photography Lens Box Set

 

Yepyeni iPhone X için olloclip Mobile Photography Box Set, benzersiz bir fotoğraf kalitesi, kullanıcı deneyimi ve çok yönlülük sunan üç adet lens içeriyor. Balık Gözü, Ultra Geniş Açı ve Makro 15x lensler, iPhone’unuzla daha önce mümkün olandan daha geniş ve yakın açılardan çekim yapabilmeniz için çok çeşitli seçenekler sunuyor. Patent başvurusu yapılmış bu lens sistemi iPhone’unuzun ön ve arka kameralarıyla hemen uyum sağlıyor ve neredeyse tüm ekran koruyucularla çalışabilmek için genişletilebiliyor. Ek olarak yalnızca iPhone’a özel tasarlanan yeni Connect X değiştirilebilir lens sistemi, olloclip’in bir önceki ödüllü tasarımlarının en iyi özelliklerine sahip. Ve diğer iPhone lensleriyle hızlı bir şekilde yapılandırılabiliyor. 

489 TL

DJI Mavic Air Fly More Combo

 

DJI Mavic Air Fly More Combo paketinde bulunan, bir mühendislik ve tasarım harikası olan drone, maceranın ve iPhone’unuzla götürdüğü her yerde size eşlik etmek üzere tasarlandı. Taşınabilirlik açısından mükemmel olan bu katlanabilir drone, DJI’ın Mavic serisinin en iyi özelliklerine sahip. Üst düzey uçuş performansı ve işlevselliğiyle yapacağınız keşiflerin neredeyse sınırı yok. Fly More Combo, ek pilleri ve yedek pervaneleriyle daha uzun süre havada kalmanıza da yardımcı olur. Şimdi, 32 MP Sphere panoramalar, HDR fotoğraflarla sosyal medya ya da profesyonel çalışmalarınıza epik bir perspektif katabilirsiniz.

6.999 TL 

SanDisk 64 GB MicroSD Extreme Plus Kart

 

iPhone’da pro seviye demek aynı zamanda DSLR demek ve pek tabi microSD demek. Bu depolama birimlerini iPhone’a verilerin paylaşımı için kullanmak gerekebiliyor ve konunun uzmanı da SanDisk Extreme PLUS microSDXC UHS-I kart. İhtiyacınız olan hız, kapasite, dayanıklılık ve kaliteyi vaat ediyor. UHS Speed Class 3 (U3) derecesini kazanan hızlı ve yüksek performanslı bu kart, aksiyon kameranızla birlikte çalışarak, yüksek çözünürlüklü fotoğraflarınızın depolanması ve paylaşımına olanak tanıyor.

100 MBps’ye varan (677X) okuma hızı ve 90 MBps’ye varan (600X) yazma hızı, Class 10, App Performance Class 1 (A1) Video Speed Class 30 (V30) , UHS Speed Class 3 (U3) ve SanDisk Memory Zone dahil geliyor. Çok yönlü kullanımı maksimuma çıkarmak için SD adaptörü de var. Hayat boyu sınırlı garanti de cabası. 

279 TL

Manfrotto Lumimuse 8 LED Lambası

iPhone’unuzla iddialı fotoğraflar çekebilmeniz için, Manfrotto Lumimuse 8 LED lambası, çok sayıda çeşitli ortamda muhteşem aydınlatma çıkışı sunuyor. Aynı zamanda kontrol imkanını artıran, dört aşamalı kısmayla ışık yoğunluğunu daha iyi kontrol etmenize imkan veriyor. Manfrotto Lumimuse yelpazesindeki en büyük ve parlak LED lambası olmasına rağmen, ek bir ışık kaynağına ihtiyacınız olduğunda kolayca erişebileceğiniz şekilde cebinize veya küçük bir çantaya kolayca sığabilecek kadar küçük olması da harika.

Lumimuse 8’de, alt kısmındaki ¼ inç vida dişiyle kameranın flaş yuvasına, hatta tripod’lara veya diğer destekleyicilere monte etmenize yarayan küçük bir hareketli başlık bulunuyor. Bu başlık kaydırmayla çalışıyor ve ışığınızın yönünü kolay ve hızlı bir şekilde kontrol etmenize imkan veriyor. Ayrıca, esnemeyle kilitlenen bir filtre montaj parçasına ve ısısıyla ışık difüzyonunu değiştiren üç adet filtreye sahip olursunuz. Hatta, kullanmadığınız sırada filtreleri ve montaj parçasını güvende tutmanızı sağlayacak bir taşıma kılıfı bile var.

699 TL

olloclip Balık Gözü + Süper Geniş Açı + Makro Lensler

olloclip Balık Gözü, Süper Geniş Açı ve Makro lensler, 180° küresel bir etki, daha geniş görüş alanı ve makro büyütme özellikleri sunarak iPhone’unuzdaki kameranın perspektifini genişletip daha kreatif hale taşıyor. Bu sette bulunan Connect Lens Sistemi sayesinde iPhone 8 / 8 Plus ve iPhone 7 / 7 Plus için diğer olloclip Connect Lensleri de kullanma esnekliğine sahip olabilirsiniz. 

709 TL

Joby GripTight PRO TelePod Tripod

 

Uzayabilen Joby GripTight PRO TelePod aracılığıyla iPhone’unuzla yaratıcılığınızı artırın. El tripodu ve video blog çubuğu olarak kullanılan TelePod, çok yönlü kullanım imkanı sunan dört farklı modda çalışır. Çok yönlü kullanım için Bluetooth Impulse uzaktan kumandalı deklanşör ve ışık ve mikrofonlar için metal soğuk flaş montaj parçası da içerir.

Tutma kolu: İçeriğinizi elinizde tutmak için bacakları kapatıp kolu tutun. Uzayan kol: Yukarıdan veya 360 derecelik çekimlere uygun bir selfie çubuğu için bacakları kapatıp montaj parçasını uzatın. Yüksek tripod: Kamerayı/360 standını yükseltmek için montaj parçasını ve bacakları uzatın. Masaüstü tripodu: Düz bir yüzeyde yakın plan çekimler için montaj parçası ve bacakları kısa tutun. 

389 TL

olloclip Ultra Geniş Açı + Telefoto Lensler

 

Daha da geniş açı, hatta telefotoya mı ihtiyacınız var? İşte çözüm: Olloclip Ultra Geniş Açı ve Telefoto lensler, olloclip Süper Geniş Açı lense göre daha da geniş görüş alanı ve 2x optik yakınlaştırma özellikleriyle iPhone’unuzdaki kameranın perspektif alanını genişletiyor.

899 TL

Lume Cube Yaratıcı Aydınlatma Kiti

Lume Cube Yaratıcı Aydınlatma Kiti, iPhone’unuzda profesyonel kalitede çekimler yapmanız için ihtiyacınız olan her şeyi içeriyor. Cebinize sığacak büyüklükte dayanıklı, su geçirmez ve parlak bir ayarlanabilir LED olan Lume Cube, yepyeni yaratıcı olanakların kapılarını açıyor. fotoğraf ya da selfie çekiyor olun, Lume Cube en harika sonucu almanız için gereken ideal aydınlatmayı sağlıyor.

Lume Cube’un akıllı Bluetooth özelliği ve Lume-X uygulamasıyla, ışıkları iPhone’unuzla eşzamanlayarak Lume Cube’u 18 metre uzaklıktan bile flaş, video ışığı veya elektronik flaş olarak kullanabilirsiniz. iPhone ile uyumlu, ilk kameradan bağımsız flaş ürünü. Ek olarak bu kiti, Lume Cube’un yanı sıra en zor çekimlerin bile üstesinden gelmenize yardımcı olacak çeşitli jel, yayıcı ve montaj seçenekleriyle birlikte geliyor.

1189 TL

Joby GripTight GorillaPod Stand PRO 

Joby GripTight GorillaPod Stand PRO ile iPhone’unuzu dilediğiniz yere kolayca ve güvenle yerleştirirsiniz. Esnek tripod engebeli zeminlere ve metal yüzeylere bile uyum sağladığı için, dünyayı sizin kişisel fotoğraf stüdyonuza çeviriyor. Gerçek bir yol arkadaşı adeta. Esnek birleşme yerleri iPhone’u nesnelere tutturarak kompozisyonu hassas bir şekilde kontrol edebilmeyi ve kameranın pozisyonunun değiştirilebilmesini sağlıyor. Dayanıklı paslanmaz çelik plakalar kayıp kilitlenerek iPhone’u güvenle yerine sabitliyor, yan çevrildiğinde bile sabit kalmasını mümkün kılıyor. Bu aksesuarla iPhone’u yatay veya dikey olarak konumlandırabilir, hatta ekranın parlamasını önleyecek şekilde eğimini ayarlayabilirsiniz. Bu arada inanılmaz ama tüm iPhone modelleri ile uyumlu.

219 TL


 

Exit mobile version