iPhone Bildirim Gizleme Nasıl Yapılır?

iPhone bildirim gizleme adımları ile rahatsız edici bir hâl alan bildirimlerden kurtulun, işlerinize daha iyi bir şekilde odaklanın.

iPhone bildirim gizleme adımlarını takip ederek bildirimlerden geçici bir süreliğine de olsa kurtulmak ister misiniz? Gerçek zamanlı olarak gelen bildirimler bazen hayati öneme sahip olsa da meşgul olduğunuz zamanlarda ya da nadiren kullandığınız uygulamalardan gelen bildirimler bazen çok can sıkıcı olabiliyor.

Bu bildirimlerin kullanıcı üzerindeki en büyük etkisi muhtemelen dikkat dağınıklığıdır. Neyse ki bu bildirimleri gizlemenin birkaç yolu var. Bu makalenin sonunda iPhone’daki tüm bildirimleri nasıl gizleyeceğinizi öğreneceksiniz.

iPhone Bildirim Gizleme Adımları Neler?

Yukarıdaki adımlar sadece bildirimin detaylarını gizler. Bildirimin üzerine basarsanız o bildirimin detaylarını görmeye devam etmeniz mümkün. Belirli bildirimleri kilit ekranında göstermemek istiyorsanız uygulamadan gelen bildirimleri kapatmanız gerekir.

iPhone’da Uygulamadan Gelen Bildirimleri Kapatma

iPhone’da bir uygulamadan gelen bildirimleri kapatmak için izlemeniz gereken adımlar yukarıda sıralanmıştır. Uygulamalardan aldığınız bildirim iznini yine aynı yolu izleyerek geri verebilirsiniz.

iPhone Bildirim Gelmiyor, Ne Yapılmalı?

iPhone Bildirim Gelmiyor, Ne Yapılmalı?

iPhone bildirim gelmiyor şeklindeki sorunların arkasında genellikle “rahatsız etmeyin” modunun etkin olması yatıyor. Bu mod etkin olduğunda ne başkası tarafından aranabiliyor ne de bildirimleri görüntüleyebiliyorsunuz.

Sorun eğer bu moddan kaynaklı değilse telefonu yeniden başlatmayı deneyin. WhatsApp gibi internet gerektiren uygulamalar, internetiniz olmadığında size bildirim gönderemiyor. Sorunun internetinizden kaynaklı olup olmadığını öğrenmek için bir Wi-Fi ağına bağlı olduğunuzdan ya da mobil verinin etkin olduğundan emin olun.

Elbette ki sorunun uygulamadan kaynaklı olabileceğini de akıllarda bulundurmak gerekiyor. Bazı uygulamalardan bildirim gelirken bazılarından gelmiyorsa bildirim almadığınız uygulamalarda bildirimlere izin verip vermediğinizi kontrol edin.

Uygulamada bir sorun yoksa bu bir yazılım hatası da olabilir. Apple gibi şirketler, bu tür sorunları çözüme kavuşturmak için sık sık güncelleme yayımlar. Bu nedenle her zaman işletim sisteminin son sürümünü kullandığınızdan emin olmalısınız.

Exit mobile version