iPhone 14 Serisi Fiyatı ve Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı

iPhone 14 serisi fiyatı ve çıkış tarihi ortaya çıktı. Peki, yeni iPhone modelleri ne kadar fiyata satılacak ve ne zaman piyasaya sürülecek?

iPhone 14 Serisi Fiyatı ve Çıkış Tarihi

iPhone 14 serisi fiyatı ve çıkış tarihi gün yüzüne çıktı. Sızdırılan bilgilere göre yeni telefonlar eylül ayı içerisinde tanıtılacak. Peki, dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından merak içerisinde beklenen yeni iPhone modellerinin fiyat etiketi ne kadar olacak?

Her yıl piyasaya sürdüğü çeşitli ürünler ile adından söz ettirmeyi başaran Apple, yeni iPhone modelleri üzerinde çalışıyor. Teknoloji devinin üzerinde çalıştığı yeni ürünler, çok uzun bir süredir merak içerisinde bekleniyor.

iPhone 14 Serisi Fiyatı ve Çıkış Tarihi Gün Yüzüne Çıktı

iPhone 13 serisi geçtiğimiz yıl piyasaya sürülmesinin ardından dünyanın dört bir yanındaki Apple kullanıcıları yeni iPhone modellerinin nasıl bir tasarıma sahip olacağını, ne zaman tanıtılacağını ve hangi fiyat etiketi ile sunulacağını merak etmeye başlamıştı.

iPhone 14 serisi ile ilgili sızıntılar yaşanmaya devam ediyor. Gün yüzüne çıkan bazı bilgiler, Apple tarafından geliştirilen yeni ürünler hakkında bilgi sahibi olmamıza imkân tanıyor. Söz konusu cihazlar ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Yaşanan bu gelişme, yeni telefonların çıkış tarihi, fiyat etiketi ve tanıtım tarihi hakkında bilgiler içeriyor.

İddiaya göre teknoloji devi Apple, yeni iPhone modellerini 13 Eylül 2022 tarihinde tanıtacak. iPhone 14 serisi, eylül ayı içerisinde düzenlenecek olan etkinlikten sonra 23 Eylül 2022 tarihinde piyasaya sürülecek. Böylece insanlar eylül ayı bitmeden yeni iPhone modelleri ile tanışabilecek.

Aktarılan bilgilere göre serideki iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modellerinin fiyatlarında artış yaşanacak. iPhone 14 modelinin fiyatı ise değişmeyeceği söyleniyor. Yaşanan sızıntıda yeni modellerin fiyatı hakkında bilgi verildi.

iPhone 14 Pro modelinin 1099 dolar, iPhone 14 Pro Max modelinin ise 1199 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacağı ileri sürüldü. iPhone 14 modelinin 799 dolar fiyat ile piyasaya sürüleceği iddia edildi. Tüm bu bilgilerin söylenti olduğunu unutmamak gerekiyor. Yani yeni iPhone serisinin tanıtım tarihi, fiyatı ve çıkış tarihi ile ilgili bilgiler gerçek olmayabilir.

Apple tarafından önümüzdeki ay piyasaya sürülmesi beklenen yeni iPhone modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından belirtebilirsiniz.

Exit mobile version