En İyi 5 Intro Yapma Sitesi: Programsız Intro Yapın!

Bu listedeki 5 intro yapma sitesi sayesinde programsız intro yapabileceğinizi biliyor musunuz? İzleyicilere iyi bir karşılama hazırlayın.

Videonun girişine göz alıcı bir karşılama bölümü eklemek istiyorsanız intro yapma sitesi arayışında olabilirsiniz.

Sosyal medya platformları ve video paylaşım platformları sayesinde video içerik tüketim oranında beklenmedik bir büyüme meydana geldi. İnternet kullanıcıları artık günün önemli bir kısmını video izleyerek geçiriyor.

Ortalama bir internet kullanıcısının günde artık en az 1 saatini video içeriklere ayırdığı varsayımından hareket edecek olursak onlara özel bir karşılama hazırlamak, isminizin videonuzu izleyen kişilerin zihninde kalıcı hâle gelmesini sağlamada büyük bir rol oynayabilir.

Siz de izleyicileriniz üzerinde iyi bir izlenim bırakmak ve videolarınızı izlemek için videoları yayımladığınız kanala ileride geri dönmelerini sağlamak istiyorsanız aşağıda sıralanan siteler ile intro tasarlayabilirsiniz.

Ücretsiz 5 Intro Yapma Sitesi

Ücretsiz 5 Intro Yapma Sitesi

1. Place It

Place It, kullanımı en kolay intro oluşturma sitelerinden biridir. Web sitesinde yer alan hazır şablonlar, Place It’in ekibi tarafından tasarlanmıştır. Her biri, kullanıcıların sevebileceği türden tasarıma sahiptir.

Hizmet, kategori bakımından da yelpazesini oldukça geniş tutuyor. Örneğin bu internet sitesinde haber kanallarına bile özel intro bulabilirsiniz. Seyahat kanalınız mı var? Place It, bu kanallara özgü açılış şablonları da sunuyor.

Her şablon için çeşitli arka planlar sunuluyor. Bu arka planları beğenmezseniz kendiniz de dışarıdan bir arka plan yükleyebilirsiniz. Bunun haricinde şablona hâkim olacak renkleri belirleyebilir, yazıları değiştirebilirsiniz.

Video size çok mu hızlı geldi? Sol kısımdan oynatma hızını düşürebilirsiniz. Video çok yavaş gelirse oynatma hızını aynı bölümden arttırabilirsiniz.

Oluşturduğunuz açılış videolarını indirmek için öncelikle tüm slaytları oynatmanız gerekiyor. Bunu da sol alt köşedeki “Play All Slides” seçeneğine tıklayarak yapabilirsiniz. Tüm slaytları oynatma süreci biraz zaman alabilir. Sürecin sonunda “Download” butonuna tıklayarak videoyu indirebilirsiniz.

2. Canva

Canva, programsız intro yapmak için başvurulabilecek başka harika bir araçtır. Hizmet, kullanıcılara sayısız video, yazı tipi ve animasyon seçeneği sunuyor. Bunların dışında intronuza Canva kütüphanesinden ses veya video ekleyebilirsiniz.

Intro biraz daha renkli olmalı diyorsanız sol kısımda yer alan bileşenlerden videonuzu biraz daha eğlenceli hâle getirebilirsiniz.

Oluşturulan açılış videolarının indirilebilmesi için oturum açmanız gerektiğini unutmayın. Google, Facebook ve Apple hesabı ile devam edebilir ya da e-posta adresi ile kaydolabilirsiniz.

3. VideoCreek

VideoCreek, program indirmeden intro oluşturmak için kullanılabilecek başka bir araçtır. YouTube kanalınız için intro yapmak istiyor ancak bunun için Adobe’un ücretli programlarını ya da başka herhangi bir yazılımı kullanmak istemiyorsanız tercih edebilirsiniz.

Canva ya da Place It gibi VideoCreek de sizi video üzerinde tam kontrol sahibi yapıyor. Ses ile ilgili ayarlamalar yapabilir, şablonları özelleştirebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz.

4. Biteable

Biteable, profesyonel açılış videoları oluşturmanıza yardımcı olacak bir intro yapma hizmetidir. Kullanıcı arayüzü oldukça basit tutulmuştur. Bu da en acemi kullanıcının bile hizmeti araca sadece bir iki göz attıktan çok iyi bir şekilde kullanmaya başlayabileceği anlamına geliyor.

Biteable’ın intro oluşturucusunu kullanmak için tek yapmanız gereken sunulan şablonlardan birni seçmek ve seçtiğiniz şablonu dilediğiniz gibi düzenlemektir.

5. InVideo

YouTube kanalınız için ücretsiz, programsız intro oluşturucusu arıyorsanız kontrol etmeniz gereken bir diğer araç InVideo’dur. Bu hizmet, size diğer hizmetler gibi birçok hazır şablon sunuyor.

Hizmeti öne çıkaran yanı oldukça kısa bir süre içinde çok ilgi çekici videolar oluşturmanıza yardımcı olmasıdır. Kullanımı son derece kolaydır. Video düzenleme ile uzaktan yakından ilginiz yoksa bile InVideo’yu kolaylıkla kullanabilirsiniz.

Videoları birleştirmek için bir programa mı ihtiyacınız var? Video birleştirme programlarını deneyebilirsiniz.

Exit mobile version