Ücretsiz En İyi İnternetsiz Müzik Dinleme Uygulamaları

İnternetsiz müzik dinleme uygulamaları mı arıyorsunuz? Doğru listedesiniz. Bu listedeki uygulamalarla internetsiz müzik dinleyebilirsiniz.

İnternetsiz müzik dinleme uygulamaları ile dışarı çıktığınızda, seyahat ederken müziksiz kalma sorununa son vermek ister misiniz? Bu uygulamalar, Spotify ve benzeri uygulamaların aksine ücretsiz olarak çevrim dışı kullanılabiliyor.

Bu uygulamaları merak ediyorsanız dilerseniz bu kısmı daha fazla uzatmayalım, listedeki mobil uygulamalara göz atmaya başlayalım.

İnternetsiz Müzik Dinleme Uygulamaları Neler?

İnternetsiz Müzik Dinleme Uygulamaları Neler?

1. SoundCloud

SoundCloud, milyonlarca kullanıcısı ile dünyanın en büyük topluluklarından birine ev sahipliği yapıyor. Her şarkıyı kütüphanesinde bulundurmasa da dünyanın dört bir yanından amatör müzisyenlerin ve şarkıcıların yayımladığı müzikleri, şarkıları beğenip daha sonra çevrim dışı olarak dinlemenize olanak tanıyor.

2. AIMP

AIMP, cihazınızda mevcut tüm şarkıları çalmanızı sağlayacak başka bir uygulamadır. MP3 formatından OGG formatına, OGG formatından WMA formatına kadar birçok formatı destekler. Kullanıcı arayüzü basit, şık ve hızlıdır. Bütün seçeneklere hiç zorluk çekmeden ulaşabilirsiniz.

3. Rocket Music Player

Rocket Music Player, uzun bir zamandır rakipleri arasındaki yerini koruyor. İlk piyasaya sürüldüğü günden bu yana oldukça uzun bir yol katetti. O zamandan bu zamana kadar birçok güncelleme alan uygulamadaki sorunlar çözüme kavuşurken özellik bakımından da oldukça zenginleşmeye başladı.

Uyku zamanlayıcısı sayesinde uyumadan önce en sevdiğiniz şarkıları açabilir ve o arka planda çalmaya devam ederken siz uyuyabilirsiniz.

Rocket Music Player’ı App Store‘dan indirebilirsiniz.

4 Shuttle Music Player

Shuttle Music Player, kullanıcı dostu arayüzü ile geliyor. Son derece sade bir uygulama olan Shuttle, hafif bir uygulama olduğu için eski cihazlarda da oldukça iyi çalışıyor.

Uygulamada mevcut tema seçenekleri arasında gezinip beğendiğinizi kullanabilirsiniz. Uygulama, ses üzerinde değişiklik yapma konusunda kullanıcılara bass gücünü arttırmak da dahil olmak üzere geniş bir seçenek yelpazesi sunuyor.

5. Pulsar Music Player

Pulsar Music Player, sade kullanıcı arayüzü ve düşük boyutu ile cihazınızda küçük bir yer kaplar. Ne var ki bu uygulama ile yapabilecekleriniz oldukça kısıtlıdır. Çalma biçimini değiştirme, yeniden çalmaya ayarlama gibi temel özelliklere sahip bir müzik çalar olarak yine de iyi bir uygulama olduğu söylenebilir.

Exit mobile version