Instagram Video İndirme iPhone’da Nasıl Yapılır?

Instagram video indirme iPhone'da nasıl yapılır sorusunu sadece uygulaması basit iki yöntem ile yanıtladık.

Instagram video indirme iPhone modellerde nasıl yapılır sorusuna sunulabilecek birden fazla yöntem vardır. Bu makalede bu çoğu yönteme yer versek de listedeki yöntemlerin tamamı sadece sizi doğrudan çözüme götürecek yöntemlerden oluşmaktadır.

Instagram’da istediğiniz videoları akıllı telefonunuza indirmenizi sağlayacak çok fazla zaman almayan yöntemlere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Instagram Video İndirme iPhone - 1

Instagram Video İndirme (iPhone) Yöntemleri

iPhone kullanıcılarının Instagram’da bir video indirebilmesinin iki basit yöntemi vardır. Bu yöntemler şunlardan oluşmaktadır:

Şimdi yukarıdaki yöntemleri kısaca ele alalım.

1. InSaver ile Instagram Video İndirme

2. Ekran Kaydetme Uygulaması ile Video İndirme

İkinci yöntem daha klasik bir yöntemdir ama birinci yöntemden farklı olarak üçüncü taraf uygulamalara başvurma gereksinimi ortadan kaldırmaktadır. Instagram, fotoğraf ve videoları cihaza kaydetme seçeneği sunmadığı için başvurulabilecek yöntemlerden biri de ekran kaydedicisi kullanmaktır.

iPhone’da ekran kaydı almak için ayrıyeten bir uygulama kullanmaya gerek yoktur. Ekran kaydı almak için aşağıda yer alan adımları takip etmeniz yeterli olacaktır.

Instagram video indirme iPhone‘da nasıl yapılır sorusuna karşılık olarak gösterilebilecek basit yöntemler bunlarla sınırlıdır. Bununla birlikte sıralanan yöntemlerin dışında sizin bildiğiniz ve kullandığınız bir yöntem varsa bunu yorumlar kısmından diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version