Instagram Profil Linki Nasıl Alınır / Kopyalanır?

Instagram profil linki nasıl alınır gibi sorulara cevap mı arıyorsunuz? Bu rehberle takip etmeniz gereken adımları öğrenebilirsiniz.

Instagram Profil Linki Nasıl Alınır?

Instagram profil linki nasıl alınır veya kopyalanır gibi sorulara yanıt arıyorsanız doğru yere geldiniz. Bu işlem genellikle kendisini takip etmek isteyen internet kullanıcılarına bir bağlantı bırakmak isteyen kişilerin nasıl gerçekleştirileceğini merak ettiği bir işlemdir.

İnsanların profilinizi hızlı bir şekilde bulmasını ve sizi takip etmesini sağlamak için profilinizin bağlantısını onlarla paylaşmanız gerekir. Instagram profil bağlantısını masaüstü web tarayıcısı, masaüstü uygulaması, mobil web tarayıcı ya da mobil uygulama üzerinden alabilirsiniz. Bunun nasıl yapılacağını aşağıdan detaylı olarak öğrenebilirsiniz.

Instagram Profil Linki Nedir?

Instagram profil linki, kullanıcı adına göre oluşturulan bağlantılardır. “instagram.com/” sonrasında kullanıcı adı getirilerek kişinin profiline gidilebilir.

Kullanıcı adı, kişinin görünen adı değildir. Hesap oluştururken veya sonradan değiştirirken seçtiği kullanıcı adıdır. Profilini görüntülendiğinde biyografinin üzerinde yer alır. Örneğin bu kullanıcı adı “instagram” ise profil linki “instagram.com/instagram” şeklinde olur.

Instagram Profil Linki Nasıl Alınır?

Masaüstü, iPhone ya da Android’de profil bağlantısını almak için bu adımları izlemeniz yeterli olacaktır.

Instagram’da profil linki kopyalamak için takip edilmesi gereken adımlar masaüstü ve mobil uygulamada aynıdır. Masaüstü veya mobil web tarayıcısında ise profilinizi görüntülediğinizde adres çubuğunda yer alacak bağlantı zaten sizin profilinize götüren bağlantıdır.

Şu anki kullanıcı adınızı eğer değiştirmek isterseniz Instagram kullanıcı adı değiştirme adımlarını da izleyebilirsiniz. Kullanıcı adınızı değiştirmeden önce şu noktalara dikkat etmeyi unutmayın:

Exit mobile version