Instagram Popüler Hashtagler Açıklandı (2022)

Instagram popüler hashtagler paylaşıldı. Peki, 2022 yılında Instagram'da en çok kullanılan etiketler hangileri oldu?

Instagram Popüler Hashtagler

2022 yılının sona ermesine sadece sayılı günler kalmışken Instagram popüler hashtagler listesini paylaştı. Bu liste ile 2022 yılında en çok kullanılan etiketler ya da bir diğer deyişle hashtagler ortaya çıkmış oldu.

Bu yıl trend olan hashtagler, dünyanın en ünlü şarkıcısından tüm dünyanın nefesini tutup izlediği Dünya Kupası’na kadar bu yıl çok çeşitli konuların Instagram’da popüler olduğunu gösterdi.

Instagram Popüler Hashtagler Neler?

Bu yıl Instagram’da en popüler ünlü Taylor Swift oldu. 2022 FIFA Dünya Kupası her ne kadar yılın sonuna doğru düzenlenen bir turnuva olsa da yine de Instagram’da en çok ilgili içerik paylaşılan konulardan biri olarak listede yer almayı başardı.

Stranger Things ve Spy x Family de tüm dünyada en çok izlenen iki yapım olarak popülerliğini sosyal medya platformu Instagram’da da sürdürdü.

Bookstagram ise kitap okumaktan ve okuduğu kitapları paylaşmaktan mutlu olan kişilerin en çok kullandığı hashtaglerden biri oldu. Bu uzun bir zamandır devam eden bir eğilim ve kullanıcılar sadece kitap paylaşmak için hesap oluşturup kendileri gibi âdeta kitaplarla yaşayan insanlara kitap önerisinde bulunuyor ve kendi okuduğu kitapları paylaşıyor.

NFT dünyasına olan ilginin son zamanlarda epey bir yok olduğu söylenmekte olsa da istatistikler insanların hâlâ ilgi duymaya devam ettiğini gösteriyor.

Exit mobile version