Instagram İşletme Profili Nasıl Oluşturulur?

Bugün milyonlarca kullanıcısı bulunan Instagram, eğlenmenin yanı sıra paylaşım özelliği ile de birçok iş olanağını beraberinde getiriyor. Paylaşımlarınızı paraya ve ciddi bir işe dönüştürmek içinse ihtiyacınız olan tek şey Instagram hesabınızı işletme profiline geçirmek. Peki, Instagram’daki işletme profili nedir, nasıl geçiş yapılır?
Yarıştığı diğer sosyal paylaşım platformlarını geride bırakan Instagram, işletme profili özelliği ile kullanıcılarına birçok önemli olanak sağlıyor. Bir hesabın tüm analizlerini yapan, istatiksel verilerini tutan uygulama şimdi de bunları hesabın sahibi kullanıcı ile de paylaşıyor. Elde edilen bu veriler de kullanıcıların kişisel ya da kurumsal olsun olmasın reklam vb. çalışmalar ile para kazanmasını sağlıyor.
Ayrıca işletme profiline geçiş yapmış hesaplar, diğer standart profillerden çok daha güvenilir ve resmi bir profil çiziyor. Çünküişletme profillerine sahip bir hesapta, iletişim için numara, web sitesi veya konum gibi pek çok doyurucu ve güven verici bilgi bulunmaktadır. Tabii ki bu bilgilerin doğru olması da oldukça mühimdir. Peki işletme profiline geçmek kolay bir işlem midir?
işletme profili

İŞLETME PROFİLİNE NASIL GEÇİLİR?

Eğer eski standart hesabınıza dönmek isterseniz de yapmanız gerekenler oldukça basit olacaktır. HesabınAyarlar sekmesinden ”Kişisel hesaba geç”komutuna tıklayarak işletme profilinden çıkabilirsiniz. O zaman hesabınızla ilgili analizler profilinizde görünmeyecektir.
 

Exit mobile version