5 Basit Adımda Instagram Çevrim İçi Kapatma

Instagram çevrim içi kapatma nasıl yapılır? İşte Instagram'da son görülme özelliğini kapatmak için takip etmeniz gereken adımlar!

Instagram çevrim içi kapatma, eskiden Facebook adı ile bilinen Meta’nın sosyal medya platformuna en son ne zaman girdiğiniz, aktif olup olmadığınız gibi bilgilerin başka bir kullanıcı tarafından görüntülenmesinin önüne geçer.

Bir kişinin çevrim içi olup olmadığını görme özelliği bugün hemen hemen her mesajlaşma uygulamasında bulunmaktadır. Instagram da bu özelliği uzun bir süre önce kullanıcıların deneyimine sunmuş uygulamalar arasında yer almaktadır.

Instagram diğer pek çok uygulamadan farklı olarak kullanıcılara çevrim içi durumunu gizleme fırsatı tanımaktadır. Başkasının aktif olup olmadığınızı görmesini istemiyorsanız söz konusu özellikten yararlanabilirsiniz.

Instagram Çevrim İçi Kapatma - 1

Instagram Çevrim İçi Kapatma Adımları Nelerdir?

Instagram son görülme kapatma adımları yukarıdaki maddelerle sınırlıdır. Instagram son görülme özelliğinin neden kapatıldığını, kullanıcıların özelliği neden kullanmadığını ve özellik kapatıldığında neler olduğunu aşağıda yer alan maddeleri inceleyerek öğrenebilirsiniz.

Instagram Çevrim İçi Kapatma Neden Kullanılır?

Peki, siz çevrim içi durumunu kapatmak isteyenlerden misiniz yoksa açık tutanlardan mı? Bunu yorumlar kısmından belirtmeyi unutmayın.

Instagram hesabı satın almak ile ilgileniyorsanız önce Instagram hesabı satın almanın risklerinin sıralandığı yazıya da göz atabilirsiniz.

Exit mobile version