Android ve iOS İçin İngilizce Geliştirme Uygulamaları

Android ve iOS cihazlarda kullanılabilecek en iyi İngilizce geliştirme uygulamaları neler? İşte en başarılı uygulamaların listesi!

İngilizce geliştirme uygulamaları, yabancı dil seviyenizi geliştirmenize imkân tanır. Android ve iOS cihazları üzerinden kullanabileceğiniz çeşitli uygulamalar mevcut. En iyi İngilizce öğrenme uygulamalarını merak ediyorsanız, aşağıda yer alan listeye göz atabilirsiniz.

İngilizce Geliştirme Uygulamaları Listesi

  1. Duolingo
  2. Busuu
  3. Memrise
  4. Cambly
  5. Voscreen
  6. Babbel
  7. Mondly
  8. Quizlet
  9. HelloTalk

İngilizce Geliştirme-1

1. Duolingo Nedir, Ücretli mi?

Duolingo, yabancı dilinizi geliştirebileceğiniz bir hizmettir. Öğrenme sürecini eğlenceli hale getirmeyi başaran popüler uygulamada çok sayıda test yer alıyor. Testlerde okuma ve dinleme becerilerini ölçen sorular da mevcut.

Ücretsiz olarak sunulan uygulamada ligler de bulunuyor. Testleri başarı ile tamamlayarak puan kazanabilir ve üst liglere çıkabilirsiniz. Diğer insanlar ile rekabet edebileceğiniz hizmetin ücretli sürümü de mevcut. Ücretli sürümde sınırsız can gibi birçok avantaj sunuluyor.

2. Busuu Nedir, Ücretli mi?

İngilizce, İspanyolca, Japonca, Fransızca, Almanca dahil olmak üzere çok sayıda dili destekleyen Busuu’da hem ücretsiz hem de ücretli sürüm mevcut. Kullanıcı dostu arayüze sahip olan uygulamada kelime ve dil bilgisi alıştırmaları bulunuyor.

3. Memrise Nedir, Ücretli mi?

Yabancı dil öğrenmeyi kolay hale getiren Memrise İngilizce, Japonca, Fransızca ve İtalyanca dahil olmak üzere pek çok dili destekliyor. Çevrim dışı mod desteğine sahip olan uygulamada çok sayıda yeni kelime öğrenebilirsiniz.

Çok sayıda videonun yer aldığı uygulamada dil becerinizi test edebilirsiniz. Uygulamanın ücretli ve ücretsiz sürümleri bulunuyor.

4. Cambly Ücretli mi, İşe Yarıyor mu?

İngilizce öğrenme uygulaması Cambly’de 10 binden fazla ana dili İngilizce olan eğitmen yer alıyor. Eğitmenler sayesinde etkili bir şekilde yabancı dil öğrenebilirsiniz. Uygulamada okuma, yazma ve dinleme pratiği yapabilirsiniz. Görüntülü konuşarak İngilizce öğrenebileceğiniz uygulamada ücretli abonelik planları mevcut.

5. Voscreen Nedir, Ücretli mi?

Voscreen film, müzik videosu, belgesel ya da çizgi film izleyerek İngilizcenizi geliştirebileceğiniz bir uygulamadır. Ücretsiz olarak sunulan uygulamanın kullanımı ise çok kolaydır. Uygulama sayesinde yeni kelimeler öğrenebilirsiniz.

6. Babbel Ücretli mi?

Babbel, çok sayıda kursun yer aldığı bir yabancı dil öğrenme uygulamasıdır. Çeşitli abonelik planlarını içeren uygulamada İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Portekizce gibi birçok yabancı dil desteği bulunuyor.

7. Mondly Nedir, Ücretli mi?

Çok sayıda dili destekleyen Mondly, hızlı ve etkili bir şekilde yabancı dil öğrenmenize yardımcı olur. Uygulama sayesinde okuma, dinleme ve yazma becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Artırılmış gerçeklik ve sanal gerçeklik desteğine sahip olan uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Uygulamada ücretli abonelik de mevcut.

8. Quizlet Paralı mı?

Ücretsiz olarak sunulan Quizlet’te çok sayıda kart yer alıyor. Kartlar sayesinde yeni kelimeler öğrenebilirsiniz. Ücretli abonelik seçeneği de sunan uygulamada zamana karşı yarışabileceğiniz eşleştirme kategorisi mevcut. Eşleştirme ve kartların yanı sıra test kategorisi de bulunuyor.

9. HelloTalk Ücretli mi?

Rusça, İngilizce, Japonca, Hintçe, Almanca dahil olmak üzere çeştli dilleri destekleyen HelloTalk sayesinde dil bilginizi ve telaffuzunu geliştirebilirsiniz. Ücretsiz olarak indirebileceğiniz uygulamada HelloTalk VIP isimli ücretli abonelik planı da yer alıyor.

Android ve iOS için en iyi İngilizce geliştirme uygulamaları listesinde bulunmayan fakat çok beğendiğiniz bir uygulama var mı? Varsa bu uygulamayı yorumlar kısmından belirtebilirsiniz. Ayrıca en iyi mesajlaşma uygulamaları listesine göz atabilirsiniz.

Exit mobile version