Hyundai Kona N, Instagram’da resmen tanıtımı yaptı

Hyundai N performans bölümü, geçtiğimiz hafta Instagram hesabına bir dizi teaser yayınladı. Bunların hepsi çok iyi bir haberi doğruladı: Kona N geliyor. Bu tam olarak bir şok değil. Kona N’nin gelişimini bir süredir biliyoruz. Ancak resmi bir kapasitede önizlemesini görmek, çok uzak olmayan bir gelecekte burada olması gerektiği anlamına geliyor.

Kona N’nin, Hyundai’nin Veloster N ve yakında çıkacak olan Elantra N’de kullandığı 2.0 litrelik turboşarjlı sıralı dört motordan güç alması bekleniyor. Hyundai’nin yeni aracı Kona N’nin otomatik şanzımanı bulunuyor. Hyundai, Veloster N’ye altı ileri manuel şanzıman sunuyor. Biri Elantra N’de de mevcut olacak. Ancak Kona N crossover’a gideceğinden tam olarak emin değiliz. Bu kadar harika olmak zorunda mı?

Volkswagen elektrikli araç şarj robotu çıkarmaya hazırlanıyor

Önden çekişli Veloster ve Elantra’nın aksine, Kona N dört tekerlekten çekişe sahip olacak. (Bu, büyük olasılıkla yalnızca DCT olmasının bir başka nedeni.) Bu, güçlü küçük SUV’ye viraj alırken daha iyi bir çeviklik kazandıracak. Esasen bu küçük crossover’ı uygun bir hot hatch haline getirecek.

Kona N, Hyundai’nin önümüzdeki birkaç yıl içinde yedi N rozetli model sunma taahhüdünün bir parçası olarak ABD’de satılacak.

İŞTE HYUNDAI KONA N ARACININ ÖZELLİKLERİ

Hyundai Kona, 2022 için bir orta döngü yenilemesi alıyor ve yeni bir sportif N Line modeli de var.

N Line, gövde renginde tekerlek kemerleri ve kaplaması, benzersiz 18 inç jantlar ve daha büyük hava girişleri olan daha sportif tamponlara sahiptir.

N Line da kendi direksiyon ayarına sahip.

İç kısımda N Line’ın kırmızı dikişleri, metal pedalları ve bazı N rozetleri var. Siyah koltuklar kumaş, deri veya süet döşemeli olarak mevcuttur.

Standart Kona’nın ön ucu, daha şık LED ışıklar, daha küçük bir ızgara ve tampon için yeni bir koruma plakası tasarımıyla tamamen yeniden tasarlandı.

Arka kısımdaki değişiklikler daha az, ancak tampon yeniden tasarlandı ve LED arka farlar yeni bir görünüme sahip.

Bu Surfy Blue dahil bazı yeni renkler var.

İçeride, yeni iklim kontrollerine sahip yeniden tasarlanmış bir orta konsol var ve Hyundai ayrıca yeni malzemeler ve renk şemaları tanıttı.

2022 Kona, dijital gösterge kümesi ve 10,25 inç bilgi-eğlence ekranı gibi yeni sunulan özelliklere sahip. Sunulan daha aktif güvenlik teknolojisi var.

2022 Hyundai Kona’nın daha fazla fotoğrafını görmek için kaydırmaya devam edin.

Exit mobile version