HUAWEI Türkiye Yeni Ürünlerini Duyurdu

Huawei, "Fashion Forward" temasıyla düzenlenen yerel basın lansmanında, teknoloji ile moda dünyasını mükemmel bir uyum içinde birleştirerek yeni giyilebilir ürünleri ve stratejilerini tanıttı.

Huawei, son yerel basın lansmanında popüler akıllı saat serisi olan HUAWEI WATCH GT 4 Serisi’ni, HUAWEI FreeBuds Pro 3 tam kablosuz kulaklığı, HUAWEI Eyewear II akıllı gözlükleri ve premium segmentte yer alan ilk altın akıllı saati olan HUAWEI WATCH Ultimate Design modelini tanıttı.

Huawei’in stratejik dönüşümünün ürünleri arasında, özellikle HUAWEI WATCH GT 4 Serisi, HUAWEI WATCH Ultimate Design ve en yeni TWS kulaklık ailesi ürünü olan HUAWEI FreeBuds Pro 3 önemli yer tutuyor.

HUAWEI WATCH GT 4 Serisi, sağlık ve fitness işlevlerini artırmakla kalmayıp, modern bir tasarımı da öne çıkarıyor. Bu yeni amiral gemisi, 46 mm ve 41 mm boyutlarıyla piyasaya sürülerek klasik GT Serisi tasarımlarından farklı bir görünüme sahip olurken, “Aktivite Halkaları” ve “Stay Fit” uygulamasının ilk sürümü gibi gelişmiş özelliklerle fitness deneyimini iyileştiriyor. Ayrıca, sağlık ölçümlerine yapay zeka desteği sunan yeni TruSeen™ 5.5+ özelliği, bu deneyimi bir adım daha ileri taşıyor.

Huawei Giyilebilir Cihazlarda Türkiye Pazarında Liderliği Kazandı

Huawei Tüketici Elektroniği Grubu Avrupa Başkanı William Tian, giyilebilir ürünlerin ve stratejilerin Huawei için önemli bir kolu olduğunu vurgulayarak, Huawei’in giyilebilir cihazlar kategorisinde Türkiye’de pazar liderliğini kazandığını belirtti. Ayrıca, HUAWEI WATCH Ultimate Design’in akıllı saat pazarındaki iddialı ve göz alıcı bir model olduğunu açıkladı.

Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu Ülke Müdürü Allen Yao, akıllı saatlerin artık sadece teknolojiyi takip edenlerin değil, herkesin günlük yaşamının bir parçası olduğunu ifade ederek, Huawei’in modayı hedefleyerek kullanıcıların her gün kullanmaktan keyif aldığı akıllı saatler üretmeye devam edeceğini belirtti. Ayrıca, Huawei marka akıllı saatlerin Türkiye pazarında büyük bir büyüme gösterdiğini ve lider konumda olduğunu açıkladı.

HUAWEI WATCH Ultimate Design, Huawei’in ilk altın akıllı saati olarak öne çıkıyor. Elmas kesim gravür işlemiyle süslenmiş 3D trapez desenler, altın çerçeve, altın taç ve altın PVD titanyum kayış, bu benzersiz ürünün temel tasarım öğelerini oluşturuyor.

HUAWEI FreeBuds Pro 3, ses deneyimini geliştirmek için tasarım estetiğini sınıfının lider ses teknolojisiyle bir araya getiriyor. İşlenmiş nano cam malzemesiyle oluşturulan tek parça ve pürüzsüz tasarım, çift sürücüyle birleştirilerek daha berrak sesler sunuyor. Ürünün önemli özelliklerinden biri olan üçlü adaptif ekolayzır ise otantik ses kalitesini artırıyor.

Etkinlikte ayrıca, sınıfının lideri ses teknolojisi ile dengeli tasarım estetiği sunan yepyeni HUAWEI Eyewear II’nin yanı sıra, dokunsal ve kağıt benzeri ekran deneyimi sunan HUAWEI PaperMatte tabletler de tanıtıldı.

Cihazların Fiyatları

FreeBuds Pro 3 ön satışa 4.999 TL fiyatla sunulurken AFBPRO300 koduyla 300 TL Kupon indirimi uygulanıyor. 399 TL değerinde 1 yıl kayıp kulaklık desteği de veriliyor. Detaylı bilgi için tıklayın.

Huawei’nin yeni tanıttığı Watch GT 4 Serisi akıllı saatler, Türkiye’de HUAWEI Online Mağaza üzerinden lansman kampanyasıyla 6.999 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Eylül ayı sonuna kadar geçerli AGT4PR300 kodu kullanılarak 300 TL kupon indiriminin yanında 500 TL de sepet indirimi sağlanıyor. Aynı zamanda yanlarında 1 yıl uzatılmış garanti ve 999 TL değerinde deri kayış hediye ediliyor.

HUAWEI Watch Ultimate Design, 79.999 TL fiyatla ön satışa sunuluyor. Premium Uluslararası Garanti, 1 Yıl Ekstra Uzatılmış Garanti, Yenileme hizmeti ve Kargo ile onarım hizmeti de bu satın premium hizmet paketi içine dahil edilenler arasında. Böylece kullanıcılar 2 yılda 2 kez saat gövdesi ve kayış dahil olmak üzere temizlik ve bakım hizmetini hem Türkiye hem de AB üyesi ülkelerden alabilirler. HUAWEI Watch Ultimate Design, Huawei Online Mağaza ve Hepsiburada online kanalları haricinde seçili fiziksel mağazalarda da satışa sunuldu: Ankara Kentpark, Antalya Terracity, İstanbul Ümraniye, İzmir İstinye Park, İzmir Karşıyaka Hilltown, Zorlu Center Media Markt mağazaları, İstanbul Forum Exxtra, İstanbul İstinye Park Exxtra, İstanbul Şişli Cevahir Exxtra Teknosa Mağazaları, Vatan Topkapı mağazası, İstanbul Zorlu, Akasya Avm, Ankara Ankamall Saat & Saat Mağazaları İle İstanbul Canpark Huawei Yetkili Servis Merkezi.

Exit mobile version