Huawei Nova 8 SE, 5 Kasım’da tanıtılacak

Huawei, Nova 8 SE akıllı telefonunun 5 Kasım’da Çin’de yerel saatle 14:00’te tanıtılacağını duyurdu. Şirket, nisan ayında Nova 7 SE’yi tanıttı. Geçen ay nova 7 SE 5G Youth’u piyasaya sürdü.

Huawei’nin Weibo’daki gönderisinde, nova 8 SE’nin dört arka kamerayı ve iPhone 12 benzeri düz çerçevelere sahip olacağı belirtildi. Sağdaki ses ayarlayıcısını ve açma / kapatma tuşunu barındıracağını doğrulayan bir teaser da bulunuyor.

Apple, 10 Kasım için “One More Thing” etkinliğini duyurdu

HUAWEI NOVA 8 SE ÖZELLİKLERİ

Ekran, aynı zamanda optik parmak izi tarayıcısını da entegre eden 6.53 “OLED ekran, 64MP dörtlü kamera ve 66W hızlı şarj dahil olmak üzere renklerini ve birkaç özelliğini onaylarken bize nova 8 SE’ye daha iyi bakmamızı sağlıyor.

Ayrıca Huawei Nova 8 SE, 7,46 mm kalınlığında ve 178 gram ağırlığında bir gövdeye entegre edilmiş.

Huawei, bu yeni akıllı telefonunun tam teknik özelliklerini henüz açıklamadı. Ancak söylentilere göre akıllı telefon 60Hz FHD + ekrana sahip olacak. İki farklı yonga seti tarafından desteklenen iki çeşidi olacak – Dimensity 720 ve Dimensity 800U.

Arkadaki 64MP birincil kamera, bir 8MP ve iki 2MP birimle birleştirilecek. Tüm paketi besleyen bir 3.800 mAh pil olacak.

Son zamanlarda GeekBench kıyaslamasında, içindeki Dimensity 720 5G işlemci ve 8 GB RAM ile yapılandırma gibi bazı özellikleri ortaya çıkaran bir görünüme sahipti.

Exit mobile version