Huawei Nova 7 SE 5G Youth duyuruldu

Huawei, Nisan ayında bir Kirin 820 yonga seti ve 5G desteğiyle nova 7 SE akıllı telefonunu tanıttı. Ancak ABD’nin ticari yaptırımları onu durdurmaya zorladı. Bugün Çinli telefon üreticisi, yerine Dimensity 800U SoC’nin bulunduğu nova 7 SE 5G Youth’u duyurdu.

HUAWEI FARKLI BİR İŞLEMCİ KULLANDI

5G cep telefonu almak herkes için daha erişilebilir hale geliyor, son haftalarda bu segmentte fiyatlarını düşüren büyük üreticilerin sayısız modelini tanıyoruz. Birkaç gün önce bu tip bağlantıya sahip en ucuz Samsung telefonunu biliyorduk. Şimdi en ucuz Huawei telefonlarından biri. Bildiğiniz gibi Google’ın hizmetleri ile kendi hizmetleri arasında tam geçiş halinde olan bir firma. Ve sadece bu değil, aynı zamanda işlemci işlerine alternatifler aramaya da zorlandılar. Çünkü TSMC veto ile Kirin işlemcilerini üretmek pratik olarak imkansız bir görev haline geldi. Aslında bugün baktığımız mobil cihazı, bu işlemcilerden birini MediaTek ile değiştiriyor.

PLAYSTATION 5 KULLANICI ARAYÜZÜ YAYINLANDI

HUAWEI NOVA 7 SE 5G YOUTH ÖZELLİKLERİ

Farklı bir yonga seti dışında, nova 7 SE 5G Youth, Kirin 820 ile çalışan sürümle aynı dahili özelliklere sahiptir. Yani 6.5 FullHD + LCD, Android 10 tabanlı EMUI 10.1 ve bir USB aracılığıyla güç çeken 4.000 mAh pil elde edersiniz. 40W’a kadar C bağlantı noktası.

Nova 7 SE 5G Youth, ön tarafta 16 MP selfie kamerası olmak üzere toplam beş kamera ile birlikte gelir. Arkadaki dörtlü kamera kurulumu 64 MP birincil, 8 MP ultra geniş, 2 MP makro ve 2 MP derinlik sensörü birimlerinden oluşur.

Nova 7 SE 5G Youth, yana monte edilmiş bir parmak izi okuyucusuna sahiptir. Tek bir bellek yapılandırmasıyla gelir: 8 GB RAM ve 128 GB depolama. Depolama genişletmesi için bellek kartı yuvası yoktur.

Bu akıllı telefon 340 dolar (2692 TL + vergiler) fiyat etiketiyle satılıyor. Dört renk seçeneğine sahip ve Çin’de VMall aracılığıyla satılacak.

Exit mobile version