Huawei nova 11 Akıllı Telefonun Özellikleri (İnceleme)

Güç ve ideal performans, şık tasarımla Huawei nova 11 sizlerle buluştu. İşte telefonun tüm özellikleri...

HUAWEI nova 11, son dönemde test merkezimizi ziyaret eden en iddialı akıllı telefon. Şık bir kutuyla bizi karşıladı, daha görür görmez pozitif hisler uyandıran, son derece ideal ölçülerde ve endüstriyel tasarım anlamında da etkileyici hatlara sahip bir model. 6.88 mm kalınlıktan ve sadece 166 gram ağırlıkta; bunlar sınıfı için harikulade seviyeler. Elde tutuluşu, taşınması son derece rahat; konforlu bir kullanım deneyimi sizleri bekliyor. Daha geniş bir görüntüleme alanı sunan yaklaşık 1.59 mm’lik kalınlığındaki ultra ince yan çerçeveleri, sürükleyici ve keyifli bir izleme deneyimi için çok iyi. Akıllı telefon, donanımsal anlamda son derece yetenekli; bu kapsamda beklentilerin üzerine çıkan gücü ve performans artışını taşımış durumda. Detaylara yakından bakıyoruz…

6.7 inçlik 2412 x 1084 çözünürlüklü, P3 geniş renk gamutu destekli ekranı var. Huawei’nin Display Turbo teknolojisine sahip ilk 6.7 inç esnek OLED ekranı, performansı ile şaşırtıcı derecede başarılı. Bu HDR fotoğraf görüntüleme desteği ve yapay zeka ile geliştirilen Ultra HD görüntü kalitesini bir araya getiren ekran sayesinde adeta her ince detay hayat buluyor. P3 geniş renk gamı ve 1440 Hz yüksek frekanslı PWM karartma, gözleri yormayan keyifli bir görüntüleme sağlıyor.

nova Game Engine Teknoloji Dokunma Gecikmesini Azalttı

Qualcomm Snapdragon 778G 4G işlemci, Adreno 642L grafikler, 8 GB RAM, 256 GB dahili hafıza ve 4500 mAh pil kapasitesi öne çıkan donanımsal özellikleri. Geliştirilen nova Game Engine teknolojisi, dokunma gecikmesini %5 azaltan, pil ömrünü %10 artıran, sıcaklığı 1°C düşüren yani mobil oyun deneyiminizi daha önce hiç olmadığı kadar üst seviyeye çıkarmanıza yardımcı olan özelliklerle dolu mükemmel bir oyun arkadaşı.

50 MP + 8 MP arka kamerası 3840 × 2160 piksele kadar etkileyici video kayıtları da yapabiliyor. Özel geliştirilen XD Portre kamera algoritması, arka planı doğal olarak bulanıklaştırılarak portre çekimlerini daha çarpıcı hale getiriyor ve objenizi şovun merkezine alıyor. 50 MP çözünürlük, RYYB Renk Filtresi ve özel XD Portre algoritması sayesinde portreleriniz geceleyin bile keskin ve canlı çıkıyor. 112° ultra geniş açı ve 2 cm’ye kadar yakın çekim mesafesine sahip makro kamera ile gözle görülmeyen detayların büyüleyici dünyasına dalıyorsunuz. Manzara fotoğraflarınız da göz alıcı ayrıntılarla dolu. Önde 60 MP kamerası bulunuyor.

SuperMemo, SuperHub gibi verimlilik odaklı özellikler ve pratik kullanımı yazılımsal metodolojisinin merkezinde konumlandıran EMUI 13 işletim sistemi ile gelen akıllı telefonda bildiğiniz gibi HUAWEI AppGallery, HUAWEI cihazlar için hazırlanan resmi uygulama dağıtım platformu. AppGallery, kişilere güvenli ve indirilmeye hazır büyük bir uygulama koleksiyonu sunuyor. Whatsapp, Facebook, Instagram, Spotify ve Netflix gibi uygulamalar direkt olarak AppGallery üzerinden indirilip, kuruluyor ve güncellemeleri yapılıyor. Google uygulamaları için 3. Parti bir araç olan GBOX ile tüm kullanımlar çok daha stabil ve akıcı bir şekilde çalışıyor. Gbox ayarlarındaki Klon seçeneği ile uygulamalardaki bildirim problemleri de ortadan kaldırılabiliyor.

Huawei nova 11 Akıllı Telefonun Artıları

Exit mobile version