HUAWEI MatePad Paper İncelemesi

Huawei’nin 6 inçlik bir e-okuyucudan 3 kat daha büyük ekrana sahip olan Huawei MatePad Paper modelini inceledik.

Birçok özelliklerine ek olarak tabletler, genel itibarıyla dergi, kitap okumak gibi ‘kağıda dönük’ eylemleri teknoloji ile buluşturdu. Ancak her zaman bir eksiklik hissettik, kitabın ya da herhangi bir okumanın geleneksel özelliklerini gıpta ederek andık. İşte Huawei, bu konuyu inovasyonla ele alarak yepyeni bir aygıt geliştirdi. HUAWEI MatePad Paper, daha yazılım ve donanımına adım atmadan sırt tasarımıyla bile etkileyici. Zira sırt tasarımı, onu daha rahat kavramanızı sağlayan kitap benzeri bir tutuş deneyimi sunuyor. Bu tasarım, E-Ink tabletinin arka kapağını ve sırtını, ekleme izi bırakmadan kaplıyor.
Premium, minimalist, doğal ve cilt dostu…

1872 x 1404 çözünürlüklü 10.3” geniş ekrana sahip HUAWEI MatePad Paper, geniş bir görsel şölen sunuyor. Gri tonlamalı 223ppi ekranı %86,3 ekran/gövde oranıyla geliyor. Ekran alanı 6 inçlik bir e-okuyucudan 3 kat daha büyük ve aynı yazı tipi boyutuna sahip 6 inçlik e-okuyucuya kıyasla sayfa çevirme süreleri de büyük ölçüde düşük. Kendinize verimli bir okuma ve tarama deneyimi sunabiliyorsunuz özetle.

HUAWEI MatePad Paper, yalnızca büyük bir ekrana sahip olmakla kalmıyor, aynı zamanda bir iş seyahatiniz olduğunda onu kolayca taşımanıza olanak tanıyan hafif bir yapıya da sunuyor. İnce ve hafif tasarıma sahip HUAWEI MatePad Paper mekandan bağımsız olarak her zaman sürükleyici bir okuma deneyimine sahip olmanızı sağlıyor. HUAWEI MatePad Paper’ın yonga seti, daha hızlı uygulama başlatma, daha sorunsuz sayfa çevirme ve büyük PDF belgelerinin daha hızlı yüklenmesini sağlayarak bu kategorideki ürünlerin yanıt vermede yavaş olma eğilimini de ortadan kaldırıyor.

Parmak izi güç tuşu, parola girmek yerine hızlı bir şekilde oturum açmanıza olanak tanıyor, ayrıca hem cihazı hem de notları şifrelemenize olanak tanıyarak güvenliği de üst seviyeye taşıyor. HUAWEI MatePad Paper, çok kişili toplantılar sırasında net insan sesi kaydı yapmanızı sağlayan HD ses kaydını destekliyor. Ses kaynağı biraz uzakta olsa da net bir şekilde kaydedilebilirsiniz. Çünkü 5 metrelik hassas ses alımını destekliyor.

3625 mAh büyük pil sayesinde bir iş gezisindeyken verimli bir okuma ve göz atma deneyiminin keyfini çıkarabilirsiniz ve bunları yaparken pil ömrü sorunu hakkında endişelenmenize gerek kalmaz. Cihazın tam olarak şarj olması 1,5 saat olup bekleme süresi 4 hafta olarak açıklanıyor. Dünyanın ilk TÜV Rheinland sertifikalı kağıt benzeri ekranlı tableti olan HUAWEI MatePad Paper, geceleri bile size rahat bir okuma deneyimi sunan 32 seviyeli okuma ışığını destekliyor.

HUAWEI MatePad Paper, kağıda yazarken hissedilene benzer sönümleme kuvveti hissine sahip olmanızı sağlayan HUAWEI M-pencil 2. nesli destekliyor. Düşük gecikme süresine, hızlı ve hassas kalem vuruşuna sahip olduğunu da belirtelim. HUAWEI Kitaplarından veya diğer cihazlardan aktarılan belgelerden içerik okurken, temel fikirleri vurgulamak için açıklama da ekleyebiliyorsunuz.

E-kitaplar için txt, epub, pdf, fb2, html, doc, docx, rtf, ppt, pptx, dps, xls, xlsx desteği var. Üçüncü parti uygulama desteği mevcut. 41 dilde gerçek zamanlı online çeviri, FreeScript ile sistem genelinde el yazısı desteği, Huawei cep telefonları, tabletleri ve dizüstü bilgisayarları ile doğrudan ve anında içerik paylaşımı ile Huawei Matebook modellerine ikinci ekran olarak kolay bağlanabilme, diğer öne çıkan özellikleri.

Huawei MatePad Paper Cihazının Artıları

Exit mobile version