Huawei MatePad 10.4 Özellikleri (İnceleme)

Huawei’nin “eksiği yok, fazlası çok” tableti olan Huawei MatePad 10.4 tabletini tüm yönleri ile inceledik. İşte detaylar...

Huawei MatePad 10.4 test merkezimizin konuğu oldu. Huawei, tablet segmentinde öncü markalardan. Bu kapsamdaki model gamını ile çıtayı sürekli daha üste çıkardığı da bir gerçek. Test merkezimde ağırladığımız Huawei MatePad 10.4, tam olarak bu yönde bir tablet. Donanım tarafındaki yeteneklerinin yanı sıra diğer cihazlarla uyumu ve sıra dışı fonksiyonları ile dijital hayatı kolaylaştıran yazılım özellikleri ile dikkat çekiyor. İlk olarak tableti kutusundan çıkarıyoruz…

10.4 inçlik Huawei MatePad 10.4 modelinin ekranı, kolay bir kavrama, iyi tasarım ve hafiflikle beraber karşımızda. 2K FullView ekranı, gerçeğe yakın renkleri görmenizi sağlıyor. Çalışırken veya çizim yaparken hayal gücünüzü keşfetmeniz için size harika bir alan sunuyor. Renkler parlak ve canlı. Akıcı ve keyifli bir ekran deneyimi söz konusu. Ayrıca HUAWEI MatePad ekranı, çift TÜV göz konforu sertifikalarını geçmiş.

Ana Sayfa tasarımıyla beğenimizi kazandı. Üretken Masaüstü, eşsiz ve modaya uygun düzeni ile öne çıkıyor. Servis Widget’ı kullanışlı ve hızlı. Modeldeki yeni ana sayfa tasarımı, tablet kullanıcılarını bir masaüstü düzeni deneyimine yaklaştırmak için tasarlanmış. Alt İstasyon, sık kullanılan uygulamaları veya eriştiğiniz uygulamaları depolayabilen özel bir alan. Kullanıcı arayüzü, kullanmak istediğiniz uygulamaları bulmanızı, bunlara erişmenizi ve keyfini çıkarmanızı daha kolay ve daha verimli hale getirmek için yeniden düzenlenmiş.

Uygulama simgesini hafifçe yukarı kaydırıp basılı tutunca uygulamanın temel bilgilerini göstermek için Servis Widget’ı görünüyor. Kartı masaüstüne sabitlemek için sağ üst köşedeki zımba simgesine tıklıyorsunuz. Kart üzerinde tek bir tıklama ile istediğiniz bilgiye anında ulaşmanız harikulade. Hareket kontrolü de çok iyi; kontrol etmek için uygulama içeriğine dokunmanız gerekmiyor, boş alanda yukarı veya aşağı kaydırabiliyoruz. Ek olarak HUAWEI Smart Multi-Window, birden fazla pencere açarak diğer görevleri aynı anda gerçekleştirirken mesajları hızlı bir şekilde görüntülemenize ve yanıtlamanıza olanak tanıyor. Bu da ofisinizi ve öğrenimlerinizi daha verimli hale getiriyor.

Telefon ve tablet arasındaki yükseltilmiş Çoklu Ekran İşbirliği, aynı anda iki cihazda farklı telefon uygulamalarını kullanmanıza olanak tanıyor. Telefonunuzun yerel filmini tablette tam ekran modunda açarken telefonunuzu aynı anda acil mesajlara cevap vermek için kullanabilirsiniz. HUAWEI MatePad 10.4, yeni Çoklu Ekran İşbirliği kombinasyonuna PC + tableti de getiriyor. Bu kombinasyon, tableti dizüstü bilgisayara üç farklı modda bağlamanızı sağlıyor. Bu yeni fonksiyon ile işinizi öğrenmeniz ve yaratıp geliştirmeniz daha kolay ve daha verimli.

Histen 7.0 algoritması ile sürükleyici bir müzik ve film deneyiminin keyfini çıkarabilirsiniz. Harman/kardon sesi, zengin ve canlı ses ayrıntılarını ortaya çıkarıyor. HUAWEI MatePad’in 3 mikrofonu sesi hassas bir şekilde alıyor ve ortam seslerini etkili bir şekilde azaltmaya yardımcı oluyor. Çok sık şarj etme konusunda endişelenmenize gerek yok; 7250mAh büyük pil ile tek bir şarjla 13,5 saate kadar kesintisiz video oynatıyor. Son olarak yeni nesil HUAWEI M-Pencil, yalnızca daha zarif bir tasarımla değil, aynı zamanda daha iyi yazma ve çizim deneyimiyle birlikte geliyor. Mouse ve klavye ile kontrolde masaüstü çalışma modu da bulunuyor.

Donanım ve Kamera Özellikleri

Huawei MatePad 10.4 Tabletinin Artıları

Exit mobile version