Huawei HarmonyOS ve P50 Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Huawei P50 modelinin tanıtım tarihi ortaya çıktı. Bu tarih henüz şirket tarafından tam olarak onaylanmadı. Fakat güvenilir bir kaynak, tarihi bize açıkladı. Aynı zamanda bu açıklamayla birlikte kaynak, bir de telefonun görüntüsünü paylaştı. İşte detaylar!

Universelce adlı kaynağın paylaştığı gönderide telefonun yan taraftan kamera çıkıntılarını görüyoruz. Bu fotoğrafın nereden alındığını bilmiyoruz. Fakat kaynak güvenilir ve fotoğraf da ikna edici duruyor. Aynı zamanda gönderide ‘Görünüşe göre P50 yakında geliyor’ yazıyor.

Huawei HarmonyOS
Huawei HarmonyOS

Benzer İçerik: Huawei ve Leica ortaklığı P50 serisiyle sona erecek


Huawei HarmonyOS ile birlikte gelecek olan P50 tanıtım tarihi ortaya çıktı

Fotoğrafta 2 Haziran 2021 tarihi yer alıyor. Bu sebeple telefonun tanıtım tarihinin 2 Haziran olmasını bekliyoruz. Fakat şunu belirtelim, bu fotoğraflarda HarmonyOS adı geçiyor. Yani bu telefon muhtemelen HarmonyOS işletim sistemi ile birlikte gelecek. Ancak bu tarihte şirket, daha çok işletim sistemine odaklanabilir. Bunun yerine ürünleri daha sonra detaylı bir şekilde öğrenebiliriz.

Huawei P50

Yeni cihazlara ve işletim sistemine 2 Haziran tarihinde ulaşacağız gibi duruyor. Henüz tam olarak neleri öğreneceğimiz belli olmasa da elimizde bir tarih var ve o tarihte bazı şeyler açığa çıkacak.

Huawei P50 özellikleri

Geçtiğimiz haftalarda ise bu telefonun bazı görselleri ortaya çıkmıştı. Görsellerde gördüğümüz kadarıyla telefonda bir adet 1 inç büyük bir kamera olacak. Bunun yanında iki adet büyük yuvarlak kamera yuvası olacak ve burada dörtlü bir kamera kurulumu olacak.

Huawei P50

Aynı zamanda tahminlere göre kamera kurulumunda bir telefoto lensi olacak. Buna ek olarak, P50 modelinin farklı varyantlarının olmasını da bekliyoruz. Telefonun standart sürümünün ise 6.3 inç delikli bir ekranla gelmesi tahminler arasında. 2 Haziran tarihinde daha fazla bilgi öğreneceğiz. O zamana kadar takipte kalmaya devam edin!

Exit mobile version