Huawei, Google Haritalar’ın yerine Petal Haritalar uygulaması kullanıma sundu

Ekim ayında Huawei resmi olarak Petal Haritalar uygulamasını başlattı. Bu harita uygulaması, Çin dışındaki bazı Huawei telefonlarının kullanıcıları içindir. HC’ye göre, Huawei Petal Haritalar artık Huawei’nin AppGallery’den indirilebilir. Bu harita hizmeti, Çin dışındaki 140’tan fazla ülke ve bölgede mevcuttur. Kullanıcılara harita konumlandırma, harita gösterimi, sürüş navigasyonu ve gerçek zamanlı yol koşulları gibi hizmetler sunar. Bu uygulama şu anda Huawei Mate 40 serisi, Huawei P40 serisi ve Mate 30 serisi ile uyumludur. Tüm bu cihazlar EMUI 11 üzerinde çalışıyor olmalıdır.

Google Haritalar güncellemeleri COVID ile baş etmenize yardımcı oluyor

Aynı zamanda Mate 40 serisini kullanarak yeni bir harita etkileşim yöntemine öncülük ediyor. Bu, hava ile çalıştırma işlevidir. Kullanıcı sürüş sırasında avucunu ekrana doğru bastırdığında, navigasyon rotası görünümü ve haritaya genel bakış arayüzü serbestçe geçiş yapabilir. Önceki bilgilere göre, Petal Maps’in gerçek zamanlı otobüs bilgi istemleri aracılığıyla kullanıcılar, zaman ve seyahat planlarını planlamak için bazı şehirlerin otobüs kalkış ve varış durumunu görüntüleyebilir. Şu anda Huawei Petal Map, Çince, İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca ve İtalyanca dillerinde navigasyon sesli yayınlarını desteklemektedir.

HUAWEI PETAL ARAMA

Basın toplantısında Huawei, Çinli olmayan kullanıcılar için bir dizi yeni uygulamayı resmen başlattı. Bunlardan biri, birden çok arama yöntemini destekleyen evrensel bir arama motoru olan Petal Search. Petal Search, 170’den fazla ülke ve bölgedeki kullanıcılara 20’den fazla kategoride arama hizmetleri sunmaktadır. Kullanıcılar uygulamalar, haberler, videolar, resimler, alışveriş, seyahat, uçak biletleri, oteller, müzik, yerel hizmetler ve çeşitli yaşam bilgileri hakkında bilgi alabilirler. Ayrıca, bu arama motoru 50’den fazla Dili desteklemektedir.

Petal Search’ün görsel arama işlevi, kullanıcıların fotoğraf çekmesine veya arama yapmak için resim kullanmasına olanak tanır. İnsanları, hayvanları, manzaralı yerleri, ürünleri, tarifleri vb. Aramak için resimleri kullanabilirsiniz. Aynı zamanda, Petal Arama sesli araması İngilizce, İspanyolca, Fransızca, Arapça ve diğer dilleri de destekler.

Exit mobile version