HUAWEI FreeBuds 5 Özellikleri ve Fiyatı (İnceleme)

Kulakiçi kulaklıkta yenilikçi tasarım, gerçek anlamda inovasyon, pil dayanıklılığında sınırların ötesi ve çok daha fazlası ile Huawei FreeBuds 5 cihazını inceledik.

Test merkezimizin konuğu olan HUAWEI FreeBuds 5, açıkçası daha önce deneyimlediğimiz modellerden tamamen ayrı bir konumu hak ediyor. Çokyönlü inovasyon tanımının karşılığını eksiksiz şekilde veren kulakiçi kulaklık modeli, kullanıcı dostu tasarım ve teknolojinin sofistike bir harmanı adeta.

Bu modelde yüksek kaliteli Bluetooth ses formatı için yeni nesil standartla, ses iletim hızı 990 kbps’ye kadar çıkarıldı. Dolayısıyla hiçbir ayrıntıdan kaçınmayan saf yüksek kaliteli ses üretiyor. 990 kbps iletim bit hızı, normal formatın üç katı kadar. Tıpkı 1080p ve 4K videoların farkınına benzer bir deneyim sunuyor.

Daha yüksek manyetik akı yoğunluğu, bas sistemine ekstra omph verirken daha Geniş Frekans Aralığı, daha iyi ses deneyimi için kulaklığın kulak kanalınıza oturmasına ve sıkılığına bağlı olarak sesi otomatik olarak ayarlıyor. Ayrıca, FreeBuds 5, 2 saniye içinde adım adım 100 Hz-2 kHz daha geniş frekans aralığında destek verebiliyor. Her notayı aslına sadık kalarak zenginleştirici tonlar ve tınılar oluşturmak için ses frekansını ayarlamanıza izin veriyor özetle.

Ayrıca herkesin müzik için farklı tercihleri vardır, farklı müzik tarzı farklı ses efektlerine uyar. Bu nedenle 10 bantlı EQ ayarı sunulmuş.

Avangart, şık görsel deneyimler yaratmak için FreeBuds 5’e fütüristik tasarım uygulanmış. Uyumlu eğri yapı; sesleri manzaralarla eşleştirerek yeni birçok duyusal güzellik duygusu yaratıyor. Sadece çoğu tüketicinin tercihleri hakkında derin bir içgörüye sahip olmakla kalmıyor, aynı zamanda TWS kulaklıkların iç ve dış mimarisinin dikkate alınmasını da önemsiyor bu ilginç model.

Daha küçük ve daha hafif gövde, FreeBuds 5’i daha taşınabilir hale getiriyor. Ceketinizin cebine koyabilirsiniz. Ayrıca, kulaklarınız yorulmadan ya da rahatsız hissetmeden daha uzun süre takabilirsiniz.

Kulaklığı 5 dakika şarj edin ve 2 saat boyunca müzik dinlemek için kullanabilirsiniz. Toplamda 30 saati bulan şarj dayanıklılığı harikulade.

Bir kütüphanedeyken, gürültü engelleme ihtiyaçlarınız trendeyken olduğundan kesinlikle farklıdır. Bu nedenle, dinleme ortamına bağlı olarak gürültü engelleme modları (Genel ve Rahat) arasında otomatik geçiş sağlanıyor. “Ortam çok gürültülü, önce telefonu kapatacağım.” Böyle bir durumla karşılaştınız mı?

Üç mikrofonlu sistem, sesinizi doğru bir şekilde almak ve geliştirmek için derin sinir ağı (DNN) algoritmasıyla birlikte çalışıyor, böylece metroda bile yüksek sesle ve net bir şekilde duyuluyorsunuz.

11 mm çift manyetik sürücü, 10 bant EQ ayarı, 14,3 mm büyük diyafram, Oyun modunda 150 ms düşük gecikme, Tüm Android ve iOS cihazlar ile uyumluluk diğer öne çıkan özellikleri. Su sıçramasına dayanıklı olduğunu da belirtelim.

Kişiye özel gürültü önleme özelliği ve yüksek çözünürlüklü ses, modelin kesinlikle rakiplerinin önünde konumlanmasını sağlıyor. Son olarak Beyaz ve Gümüş Orman renk seçenekleri ile geliyor.

HUAWEI FreeBuds 5 Kulaklığının Artıları

Exit mobile version