Huawei Band 4 Pro

Test merkezimizin konuğu olan Huawei Band 4 Pro, 25 gram ağırlığa sahip. Bu ağırlık 45 × 19 × 11 mm boyutlarıyla birleştiği zaman, cihazın uzun süreli kullanımlarda kullanıcıyı yormayacağını söyleyebiliriz. Zencefil kırmızısı, pembe altın, siyah olmak üzere üç farklı kasa rengi sunan cihaz, kasa rengiyle özdeş kayışlarla beraber geliyor. Suya dayanıklılık özelliği bulunan akıllı bileklikle beraber gündelik işlerinizi yapmak, denize girmek veya suya temas etmek herhangi bir risk oluşturmuyor. Kayış tasarımının oldukça sadece ve rahat olduğunu da belirtmeliyiz.

240 x 120 piksel çözünürlüğe sahip AMOLED ekranla gelen akıllı bileklik, ekran parlaklığı konusunda gayet yeterli ve genel anlamda renkleri başarılı olarak sunabiliyor. Güneşin en yoğun olduğu noktada en üst kademe parlaklık seviyesinde cihazı kullanırken zorluk yaşanmıyor.

Huawei Band 4 Pro, ihtiyaç duyduğu enerjiyi 100 mAh kapasiteli dahili şarj edilebilir pilinden temin ediyor. Cihazın 5-7 gün aralığında bir kullanım süresi mevcut. Tahmin edeceğiniz üzere bu süre, cihazın aktif sensörlerine ve farklı kullanım senaryolarına göre değişkenlik gösteriyor. Gerçek kullanım süresinin, Huawei’nin vadettiği süreler dahilinde olduğunu söylemeliyiz. Akıcı bir menüye sahip olan bilekliğin bir de üzerinde ana ekrana dönüş butonu bulunuyor.

Rutin spor ve egzersizler için ideal

Spor ve egzersiz tarafında Huawei Band 4 Pro, pek çok antrenman programınızı takip edebiliyor ve sağlığınız için ihtiyaç duyacağınız pek çok yardımcı uygulamayla sizi buluşturuyor. Kürekten iç mekan koşusuna kadar 11 farklı ana spor dalını destekleyen Band 4 Pro, entegre GPS modülü sayesinde kullanıcının spor bilgilerini bir akıllı telefona bağlanmaya ihtiyaç duymadan da kaydedebiliyor.

Geliştirilen nabız takip özelliği ile buna bağlı tüm ölçüm işlevleri de iyileştirilmiş (Nabız takibi, uyku izleme, SPO2 ölçme). Ayrıca akıllı alarm ile kullanıcısının uzun hareketsizlik sürelerini belirleyerek bu durumlarda uyarıyor.

Bluetooth üzerinden müzik çalma, sosyal medya uygulamaları, SMS ve telefon çağrılarından gelen mesaj ve hatırlatmaları gösterme, telefonun yerini bulma ve telefon kamerasını uzaktan kontrol etme gibi özellikleri ile kullanıcının telefona olan bağlılığını azaltarak daha özgür hareket etmesini sağlıyor.

Sonuç olarak Huawei Band 4 Pro, profesyonel ve standart sporcuların günlük aktivitelerini takip edebileceği, aktivite ve antrenmanlarında yardımcı olabilecek, ekran kalitesi ve pil ömrüyle tatminkâr seviyede, sade ve şık tasarımlı bir akıllı bileklik olarak karşımıza çıkıyor. Fiyatıyla kıyaslandığı zaman Huawei Band 4 Pro’nun son derece ideal bir akıllı bileklik olduğunu söyleyebiliriz.

Artılar

11 farklı spor dalını destekliyor

Suya dayanıklı ve konforlu

Fiyat

Ekran


 

Exit mobile version