HP Photosmart D5460

“Fiyat/performans”ta birinci

Bu ay test merkezimize gelen HP D5460, performansı ve fiyat avantajıyla beğenimizi kazanan bir ürün oldu. HP Photosmart D5460, keyifli çalışmalarınızın yanı sıra, standart Word belgeleriniz, Google Maps çıktılarınız ve diğer ev ya da küçük ofis uygulamalarınızın baskılarını almak için en uygun çözümlerden. CD ve DVD”lerin üzerine yazabilmesi de yazıcının bir diğer avantajı. 

Basit dokümanların baskılarında D5460″ın büyük bir hızla çalıştığı görülebiliyor. 38 saniye içinde iki sayfalık renkli bir PDF belgesinin çıkışını alabiliyorsunuz. En iyi kalitede ve büyük çözünürlükteki fotoğrafların çıkışı bazen biraz daha uzun sürse de, sonuçlar kesinlikle tatmin edici. Renkler oldukça gerçekçi ve parlak, tüm çizgiler keskin ve renk tonlamaları da gerekli derinlik duygusunu sağlayabilecek nitelikte. Kırmızı, mavi ve yeşillerin parlaklığı doğallığı artırırken siyah rengin derinliği de başarılı sonuçlar sağlıyor.

  Bu özelliklerin yanı sıra, dijital kameranızın hafıza kartından çıkış almak istediğinizde de işiniz çok kolay. HP D5460 dünya üzerindeki neredeyse tüm hafıza kartlarıyla uyumlu. Yazıcının 1.5 inç büyüklüğündeki LCD ekranı ve kullanışlı menüsünü kullanarak kısa sürede fotoğraflarınıza ulaşabiliyorsunuz. Bu yüzden bir photo-editing programı kullanmadan, direkt hafıza kartından baskı almak gerçekten çocuk oyuncağı. Bu süreçte Mac bilgisayarınız da yazıcıya yerleştirdiğiniz anda kartınızı tanıyor ve böylece fotoğraflarınızı kolayca iPhoto”ya taşıyabiliyorsunuz.

D5460″ın başarılı sonuçlarının ardında beş ayrı HP Vivera Mürekkep kartuşu kullanan sistem yatıyor. Mürekkebin azaldığını belirten bir uyarı duymadan önce en iyi kalitede düzinelerce çıkış alabiliyorsunuz. Fotoğrafların uzun yıllar bozulmadan kalabilmesi de sistemin bir başka avantajı. USB bağlantısıyla da çıkış alabileceğiniz yazıcı, ön tarafındaki USB bağlantı noktasıyla büyük kolaylık sunuyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Exit mobile version