HP Pavilion DV6 2070et

Yüksek performans beklentisi olanlara Hp Pavilion DV6 2070et

HP”nin Pavilion serisinden DV6 2070et Entertainment dizüstü bilgisayar modeli bu ay test merkezimize misafir oldu. Model, bir dizüstü bilgisayardan üstün performans beklentisi olanlara hitap ediyor.

HP Pavilion DV6 2070et”nin sade ama etkileyici bir tasarımı var. Cihaz geniş ve şık bir tıklatma yüzeyine sahip ve dış kabartmalı deseniyle kullanıcıya cazip geliyor. Biz de bu tasarımı beğendiğimizi ifade edelim. DV6 2070et şık bir alüminyum kasa ile karşımıza çıkıyor ve zarif görünüm sunuyor.

HP Pavilion DV6 2070et
Cihazın donanımına da kısaca göz atalım: DV6 2070et, Intel i3 işlemci, 3 GB bellek, 1 GB DDR3 grafik belleği, 500 GB sabit disk, Blu-ray oynatıcı, 15,6 inç (39,6 cm) LED Brightview ekran gibi tatmin edici donanım özellikleriyle geliyor. Ayrıca cihazın ses için Altec Lansing marka hoparlöre sahip olduğunu da not edelim. Bu hoparlörde beğendiğimiz nokta, ses kontrolünün dokunmatik olarak yapılabilmesi. Yani, klavyenin hemen üzerinde yer alan ses açma-kapma butonunu sağa sola dokunarak ses seviyesini isteğinize göre ayarlayabiliyorsunuz. Bu noktayı beğendiğimizi belirtelim. Hoparlörün ses kalitesi ise vasatın üzerinde. Bunun yanı sıra DV6 2070et”de şu donanımlar da mevcut: 5″i bir arada dijital kart okuyucu, 4 USB portu ve 1 HDMI bağlantısı. Cihaz, 2.88 kg.

 


Hemen baştan söyleyelim: HP Pavilion DV6 2070et, performans yönünden bizden geçer not almayı başardı. Tabii, bundan yukarıda sözünü ettiğimiz donanımın da payı büyük. DV6 2070et, gerçek bir eğlence üssünden beklediğiniz tüm özellikleri size sunuyor ve 1 GB DDR3 bellekli nVidia GeForce GT 230M, oyun performansı konusundaki kaygıları ortadan kaldırıyor. Bu özelliklere sahip cihaza oyunseverlerin bayılacağını düşünüyoruz. Bilgisayarla birlikte gelen HP MediaSmart/Touchsmart yazılımı ile sevdiğiniz müzik ve filmlere erişmeniz kolay hale geliyor. Cihazın pil performansına baktığımızda ise kısa bir pil ömrüne sahip olduğunu gördük. Açıkçası, bu düzeydeki bir üründen daha uzun bir pil ömrü beklerdik.

Toparlamak gerekirse, HP Pavilion DV6 2070et, dizüstü bilgisayarda performans kaygısı olan kullanıcıların bu kaygılarını gidecek özelliklerle karşılarına çıkıyor. Güçlü grafikler, ses, video ve özel HP yazılımı; hiçbir yükleme gerektirmeden doğrudan bilgisayarınızı kullanmaya başlamanızı sağlıyor. Şık kaplamaları, harika bir dokunma hissi yaratan dokuları ve kaliteli malzemeleri; hayat tarzınıza ve yapmayı sevdiğiniz her şeye ayak uyduruyor. Böylece siz de dilediğiniz gibi eğlenip DV6 2070et”nin tadına varabiliyorsunuz.

 

Exit mobile version