HP Officejet 6500 Wireless

Kablosuz özgürlük ve hız bir arada

  HP”nin Officejet 6500 Wireless modeli, sunduğu çıkışların kalitesi ve hızıyla göz dolduran bir yazıcı. çok fonksiyonlu yazıcılar sınıfının yeni yıldızlarından olan model, siyah-beyaz ve renkli baskı, fotoğraf baskısı, tarama, fotokopi ve faks işlemlerini tek bir cihazla gerçekleştirebilmenizi sağlıyor. Ofislere kablosuz bağlantı özgürlüğü sunan HP Officejet 6500 Wireless, USB ve Ethernet üzerinden de bağlantı özelliğine sahip. Entegre kart okuyucusu ise SD, xD, MMC başta olmak üzere, neredeyse tüm hafıza kartlarını destekliyor. Yazıcının LCD ekranı menü kullanımının kolaylaşmasını sağlarken, bilgisayarınızdan istediğiniz çıktılara ulaşmanızın da oldukça pratik olduğunu belirtelim. Yazıcının kağıt besleme ve tarama bölümleri de kullanımı kolaylaştıracak şekilde tasarlanmış.

 

HP Officejet 6500 Wireless”ın hızıyla ofisteki çalışma ortamına rahatlık sağlayabileceğinden bahsetmiştik. İlk baskı süresi ortalama 24 saniye olarak görülürken, dakikada ortalama 17.3″lük baskı performansı da yazıcıyı sınıfında üst sıralara taşıyor. Ayrıca baskıların kaliteli olması da en az hız kadar önemli bir kriter olarak HP Officejet 6500 Wireless”a puan kazandırıyor. Renklerin özellikle de kırmızıların canlığı dikkat çekiyor. Renkli çıkışlarda 4800 x 1200 dpi”a kadar çıkabilen baskı çözünürlüğü, optik taramalarda 2400 dpi”ı buluyor. Tarayıcı özelliğini, yine özellikle dokümanlarda yüksek performanstan emin olarak kullanabilirsiniz. Faks özelliği ise, ofiste işleri hiç ummadığınız kadar hızlandırabilir.
 
 
HP Officejet 6500 Wireless
Macline”ın satın alma önerisi
Hızı ve kaliteli baskılarıyla dikkat çeken HP Officejet 6500, kablosuz bağlantı özgürlüğünün avantajını da taşıyor. Gerektiğinde fotoğraf baskıları için de kullanabileceğiniz yazıcı, özellikle doküman baskılarında çok başarılı sonuçlar sağlıyor. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Exit mobile version