Horizon Forbidden West Oynanış Videosu Paylaşıldı

Gerilla Games, PS4 Pro için Horizon Forbidden West oyununun videosunu paylaştı. Stüdyo, temel PlayStation 4 sürümü için hala herhangi bir görüntü göstermedi.

Horizon Forbidden West sadece birkaç hafta uzaklıkta. Ancak Guerrilla Games, oyunun PlayStation 4 ile nesiller arası olmasına rağmen; yaklaşmakta olan devam oyununun yalnızca PlayStation 5’te çalıştığını gösterdi. Ayrıca oyun PlayStation 4 Pro’da da çalışıyor. Oyunun temel PlayStation 4 sürümü hala bir gizem.

Guerrilla Games, PlayStation’ın web sitesindeki yeni bir blog gönderisinde, her biri yaklaşık 30 saniye uzunluğunda çeşitli kısa oyun GIF’lerini gösterdi. Ayrıca oyunun “altına geçtiğini” de ortaya çıkardı. Yani oyun tamamlandı ve 18 Şubat’ta piyasaya sürülmeye hazır.

İşte Horizon Forbidden West Oyunundan Bazı Görüntüler

İlk oyun klibi, Alloy’un Utaru kabilesiyle buluştuğu Plainsong adlı yeni bir şehirde yavaş bir yürüyüş.

Köy rengarenk ve sisle kaplı. Yasak Batı, Aloy’u Kaliforniya’ya; özellikle San Francisco bölgesi çevresine; gönderir. Bu etkinin bir kısmını aşağıdaki kliplerde görebilirsiniz. PlayStation 4 Pro üzerinde çalışmasına rağmen, yine de oldukça iyi görünüyor.

 

İkinci klip, Redwood Ulusal ve Eyalet Parklarına benzeyen bazı dövüşleri gösteriyor.

Aloy burada birkaç Clamberjaw makinesi alıyor. Ağır çekim bir slayt sırasında diğerini dondurmadan önce bir makineyi çıkarmak için bir patlayıcı yerleştirdiğini görüyoruz. Daha sonra canavarı parçalamak için mızrağını güçlendiriyor.

Bu klip biraz garip görünüyor. Ayrıca sadece GIF formatı mı yoksa PlayStation 4 Pro’nun eski olduğunu mu gösterdiğini söylemek zor. Bazı yerlerde küçük bir yavaşlama var gibi görünüyor. Hatta parçacık efektleri PlayStation 5’teki kadar canlı görünmüyor.

 

Son klip, Yasak Batı’daki savaşa başka bir bakış veriyor. Aloy, bir Bristleback sürüsüne karşı çıkıyor. Sonuncusunda yakıt bidonunu patlatmadan önce onları alıyor.

Bu klip diğerinden biraz daha gösterişli ama aynı zamanda bazı küçük yavaşlamalar sergiliyor gibi duruyor.

Bunlar hem GIF’ler hem de Sony’nin tanıtım klipleri olduğu için Horizon Forbidden West’in PlayStation 4 Pro’da nasıl çalışacağını söylemek hala zor. Ve temel PlayStation 4 için hiçbir klip çıkmadığında; bu konsolun performansı da piyasaya sürülmesinden sadece birkaç hafta sonra bir sır olarak kalıyor.

PlayStation 5’i bulmak hala zor olsa da; birçok Horizon Forbidden West oyuncusu muhtemelen son nesil konsollarına sadık kalacak. Umarım Sony ve Guerrilla Games, Yasak Batı 18 Şubat’ta piyasaya çıkmadan önce önceki nesil konsollar için daha genişletilmiş oyun klipleri sunacaktır.

Exit mobile version