Honor X20 SE Özellikleri Sızdı

Honor 50 serisinden sonra odağını X20 serisine verdi. X20 SE adlı modelin özellikleri şimdiden sızmaya başladı. Giriş seviyesinde bir telefon olan bu modelin görüntüleri de birkaç gün önce karşımıza çıkmıştı. İşte diğer detaylar!

Honor’un, ünlü ve en çok satan serilerinden biri olan X Serisinin halefi için çalışmalara başladığını öğrendik. Beklediğimiz gibi, yeni Honor X serisi, Honor X20 olarak isim alacak. Birkaç gün önce X20 SE’nin canlı görüntüsü de ortaya çıktı.


Göz atmak isteyebilirsiniz: Realme, GT 5G Master Edition üzerinde çalışıyor


Honor X20 SE özellikleri

Bugün, güvenilir Çinli kaynak Digital Chat Station, Honor’dan yeni bir modelin özelliklerini açıkladı. Kaynağın dediği gibi, bu yeni cihaz giriş seviyesi kategorisinde yer alacak. Kaynaklarımıza göre bu modelin yeni X20 serisinden olmasıni bekliyoruz. Ayrıca adı X20 SE olacak.

Kaynağa göre, yeni X20 SE, tek ve ortasında bir delikli 6,6 inç IPS LCD Ekrana sahip olacak. Ayrıca ekran, giriş seviyesi bir cihaza göre oldukça iyi 90 Hz yenileme hızıyla gelecek. Genel olarak, telefonun ekran gövde oranı yüksek bir tasarıma sahip olacak. Ancak görünüm sıradan bir giriş seviyesi cihaz gibi olacak.

Honor X20 SE
Honor X20 SE

Üstelik bu giriş seviyesi Honor’un telefonu, Dimensity serisinin en alt seviye yonga seti olan Mediatek’in Dimensity 700 yonga setinden gücünü alacak. Bununla birlikte, Helio G serisi veya Helio P serisi gibi diğer giriş seviyesi yonga setleriyle karşılaştırıldığında hala iyi bir performans sergiliyor. Ayrıca bu işlemcinin 5G bağlantısını da desteklediğini belirtmekte fayda var.

Honor X20 SE ne zaman çıkacak?

Arka tarafta, ana 64MP lensli üçlü kamera kurulumu olacak. Kaynak, bu modelin pil kapasitesini açıklamadı. Ancak şarj hızının 22,5 W olacağından bahsetti. Diğer birçok özelliği henüz bilmiyoruz. Büyük olasılıkla, yeni X20 serisinin önümüzdeki ay piyasaya çıkacağını düşünüyoruz.

Bu model hakkında bilgilerimiz şimdilik bu kadar. Gelecek ay telefonun piyasaya çıkmasını bekliyoruz. O zamana kadar sizleri yeniliklerden haberdar etmeye devam edeceğiz.

Exit mobile version