Honor Watch GS Pro akıllı saat Türkiye’de satışa çıktı

Honor, yeni akıllı saati HONOR Watch GS Pro Türkiye’de teknoloji severlerin beğenisine sundu. Honor’dan yapılan açıklamaya göre, dayanıklılığıyla ön plana çıkan akıllı saat Honor Watch GS Pro; 25 günlük pil süresi bulunuyor. Ayrıca Honor Watch GS Pro’da, doğada kaybolmayı engelleyen Rotadan Dönüş özelliği de mevcut. 100’ün üzerinde antrenman modu ve outdoor meraklılarını heyecanlandıracak daha pek çok farklı yeteneği barındırıyor.

honor saat

HONOR WATCH GS PRO 14 FARKLI TESTTEN GEÇTİ

Sağlamlığı, Amerikan Ordusu’nun 14 farklı sıkı testten oluşan MIL-STD-810G sertifikasıyla kanıtlanan yeni akıllı saat, bu sayede hangi koşulda olursanız olun tüketiciyi yalnız bırakmayan bir asistan görevi görüyor. Tek şarjla 25 güne kadar pil süresi sağlayan Honor Watch GS Pro, dış ortam modunda 100 saate kadar, GPS açık modunda ise 48 saate kadar kullanım sunuyor. Böylece günlük kullanımda oldukça uzun bir pil süresine sahip olurken, zorlu koşullarda da siz güvene kavuşana kadar tüm özellikleriyle kullancıyla kalıyor. Sadece 2 saatte tamamen şarj olabilen Saat 50 metreye kadar da suya dayanıklı bulunuyor.

WHATSAPP’TA KAYBOLAN MESAJ ÖZELLİĞİ NASIL KULLANILIR? 

Artık dışarıda vakit geçirmenin ne kadar değerli olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu zor zamanlarda mükemmel panzehirimiz haline gelen o uzun yürüyüş, bisiklet veya koşu hissi olmadan yapamayız.

HONOR, özellikle Android telefonlar ve iPhone ile uyumlu yeni Watch GS Pro bağlantılı saati ile unutulmaz deneyimler sunar. HONOR Watch GS Pro, her şeye ve daha fazlasına dayanacak şekilde tasarlanmıştır. Bu, yeni maceralara atılırken hayatlarını zenginleştirmek isteyenler için akıllı bir saat. Akıllı sağlık takibi, birinci sınıf navigasyon veya içinde bulunduğunuz ortamla ilgili ayrıntılı veriler olsun, Watch GS Pro nihai yol arkadaşınız olacak.

AKILLI SAAT EN ZORLU ORTAMLARA DAYANIR

Zor dediğimizde, ‘ZOR’ demek istiyoruz. Watch GS Pro, içinde bulunduğu hemen her ortama karşı dayanıklılığını sağlamak için kapsamlı testlere tabi tutuldu. Toplamda, akıllı saat 14 farklı MIL-STD-810G testinden geçti. Bu testler ABD askeri standartlarını karşılar ve sıcaklık-nem-irtifa, tuz spreyi, kum ve neme karşı direnci içerir.

Bu zorlu testleri başarılı bir şekilde geçmek için akıllı saat, sıfırdan -40 ° C ile + 70 ° C arasında değişen sıcaklıklara dayanacak şekilde tasarlandı. Karla kaplı dağ veya düşman çöl, oyun alanında sınır yok. Aynı şekilde, elektroniğin ana düşmanı nem olan Watch GS Pro, sahibinin en zor ortamlara (sürekli olarak 96 saate kadar) karşı direncini garanti edebilmek için aşırı koşullarda testlere tabi tutulmuştur.

İŞTE AKILLI SAATİN FİYATI

Akıllı saat telefona ulaşılması zor durumlarda, Bluetooth bağlantısı sayesinde telefon görüşmeleri yapılabilmesi için mikrofon ve hoparlör barındırıyor. Hoparlör sayesinde 500’e yakın kaydedilmiş şarkıyı çalabiliyor. Akıllı saat, “Uzaktan Deklanşör” özelliğiyle de muhteşem fotoğraf çekmek için kullanılabilecek bir aksesuar haline dönüşüyor.​​​​​​​ Kömür siyahı, kil beyazı ve kamuflaj mavisi olmak üzere üç farklı renk seçeneğine sahip. Bu akıllı saat, MediaMarkt, Vatan Bilgisayar, Turkcell mağazaları ve turkcell.com.tr, Vodafone Online Mağaza ve diğer çevrimiçi alışveriş kanallarında 1999 TL’den başlayan fiyatlarla kullanıcılara sunuluyor.

Exit mobile version