Honor Tablet X7 Bütçe Dostu Fiyatıyla Duyuruldu

Honor Tablet X7, bugün Çin’de duyuruldu. Ortalama özelliklere sahip olan tablet, belli ki günlük işler ve çevrimiçi eğitim için kullanılma amacıyla pazarda yerini alıyor. Fiyatı uygun olan bu tabletin özelliklerine göz atalım.

Bugün Huawei’den ayrılan marka tam üç yeni cihazı tanıttı. Bunlardan birisi de Tablet X7 oldu. Tabletin çok fazla göze çarpan özelliği olduğunu söyleyemeyiz. Ancak bu karantina günlerinde evden çalışanlara veya evden eğitim gören öğrencilere yetecek özellikler sunuyor.

Honor Tablet X7 özellikleri

Honor Tablet X7
Honor Tablet X7

X7, 8 inç boyutunda 1280 x 800 çözünürlükte bir LCD ekranla geliyor. Bu ekranın E-kitap özelliği de mevcut. Aynı zamanda tablette 2 adet kamera görüyoruz. Bunların biri 2 MP selfie kamerası, diğeri ise 5 MP otomatik odaklı ana kamera.

Tabletin arka kısmı metal ve pürüzlü bir dokusu var. Cihaz, 325 gram ağırlığında ve 5,100 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip. Ek olarak 10 W hızlı şarj desteği ve bir microUSB girişi de mevcut.

Güç kısmında tablet, Mediatek Helio P22T işlemcisinden yararlanıyor. Öte yandan tablet, kutudan Android 10 tabanlı Magic UI 4.0 ile çıkıyor. 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanı ile geliyor. Fakat bu depolama alanını microSD kart girişi ile 512 GB’ye kadar yükseltmek mümkün.

Honor Tablet X7

Ek olarak tablet, ebeveynlerin de seveceği özelliklerle geliyor. Aynı zamanda bu tablet çocukların kullanımı için de oldukça uygun. Cihaz, bir ‘eğitim merkezi’ ve çocuklara özel eklentilerle geliyor.

Honor Tablet X7 fiyatı

Honor Tablet X7

Tablet X7, Çin’de üç ayrı versiyon şeklinde satışta. Sadece Wi-Fi desteği olan versiyonu 140 dolar olarak karşımıza çıkıyor. 4G desteği sağlayan sürümü ise 185 dolar. Ek olarak, çocuklara özel, silikonlu kabı olan versiyonu ise 155 dolar ediyor.

Tabletin Türkiye’ye gelip gelmeyeceği konusunda herhangi bir bilgimiz henüz yok. Cihaz Türkiye’ye gelirse, bu fiyatlara bir de vergilerin ekleneceğini de hatırlatalım.

Samsung Galaxy Z Flip modelinde S Pen desteği

Exit mobile version