Honor 20 Pro

Yeni cihaz kamera özellikleriyle dikkat çekiyor. Özellikle fotoğraf çekmeyi sevenler ve telefon alırken fotoğraf özelliğine göre satın almayı tercih edenler için kaçırılmayacak telefonlardan biri. Honor 20 Pro’da 4’lü kamera sistemi bulunuyor. Yapılan kamera sistemi sayesinde fotoğraf konusundaki iddiasını korumaya devam ediyor. Fotoğraf çekmesinin yanı sıra video özellikleriyle de göz dolduran yeni amiral gemi birçok kişinin hoşuna gitti.

48 MP Sony IMX586 kamera özelliği bulunuyor. Ayrıca net görüntüler elde edememekten şikayetçi olan telefon kullanıcıları düşünülerek AI Ultra Netlik modunun yanı sıra AIS Süper Gece modu da telefona eklenmiş durumda.

Honor 20 Pro’da 16 MP Süper Geniş Açılı Kamera ilk olarak dikkatleri çekerken, ardından 8 MP Telefoto Kamera özelliği göz doldururken sonrasında gelen 2 MP Makro Kamera özelliği fotoğraf ve video çekmek isteyenleri satın almak için ikna edebiliyor.

Loş, karanlık ortamlarda herhangi bir sorun yaşamayacağınız fotoğraf çekimlerinizde çektiğiniz objenin tüm detaylarını yakalayabileceksiniz. Bu yüzden mükemmeli yakalamak isteyenlerin tercihi Honor 20 Pro oluyor.

Sahip olduğu tasarım telefon kullanıcılarının hoşuna gidebilecek nitelikte ve kullanım kolaylığı sunan özelliğiyle karşımıza çıkıyor. Holografik cam özelliği bulunan telefonun arka camı tasarımda estetik duruşu kanıtlamış durumda.

6,26 inç ekran boyutu bulunan telefon el ve bilek sağlığını olumsuz yönde etkilemeyecek bir yapıya sahip. Ayrıca 2340 x 1080 piksel ekran çözünürlüğüyle satışa çıkıyor. Böylece telefon, kullanımı esnasında detayları görebilmenize imkan sağlayacak.

Yeni Honor amiral gemisinin ekran çerçevesi alüminyum malzemesinden yapılmış. Telefonda parmak izi sensörü var. Bu sensör iyi bir kavrama noktasına konulmuş. Tasarımdan söz ederken telefonun renklerinden söz etmezsek olmaz.

Honor 20 Pro’nun hızlı şarj desteği bulunuyor. Telefonunuzu %0 olarak şarja takıp yaklaşık olarak 30 dakika beklediğiniz zaman %50 şarj doldurmanız mümkün. Telefondaki hızlı şarj 22.5 W gücünde. Ayrıca 4000 mAh düzeyinde bir bataryaya sahip. Telefonda ısınma sorunu olmaması açısından da önemli adımlar atılmıştır. Graphene soğutma teknolojisi bulunan telefonda ısı dağılıyor. Böylece telefonda ısınma problemi yaşamazsınız ve şikayetleriniz de en aza iniyor.

Honor 20 Pro’nun ses özelliğine baktığımız zaman yeni amiral gemide Sanal 9.1 Surround Ses özelliği bulunuyor. Bu ses sistemi sayesinde gürültüyü azaltıcı mikrofon sistemi bulunuyor. Oyun oynamak isteyen Honor 20 Pro kullanıcıları da hüsrana uğramıyor. Cihazda GPU Turbo 3.0 özelliği yer alıyor. Bu yüzden oyun oynarken inanılmaz derecede görsel bir sisteme sahip oluyorsunuz.

Artılar

Pil

Tasarım

Kamera

Ekran

Fiyat

Eksiler


 

Exit mobile version