HBO Max Türkiye’ye Ne Zaman Gelecek?

HBO Max Türkiye'ye ne zaman gelecek, Türkiye fiyatı ne kadar olacak, yerel fiyatlandırma uygulanacak mı? Hepsi ve daha fazlası yazımızda.

HBO Max Türkiye

HBO Max Türkiye‘ye ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar olacak? Bir süre önce izleyicileri hem sevindiren hem de meraklandıran bir açıklama gelmişti. Bu açıklama ile yayın platformun Türkiye’ye geleceği kesinleşmişti.

Türkiye’nin yanı sıra izleyicilerle buluşacağı ülkelerin Yunanistan, Hollanda ve İzlanda gibi ülkelerden oluştuğunu belirten HBO Max, şimdilik Amerika Birleşik Devletleri, Norveç, El Salvador, Danimarka, Kolombiya, Panama gibi yerlerdeki kullanıcılara hizmet veriyor.

Giderek daha fazla bölgede hizmet vermeyi amaçlayan HBO Max’in ise Türkiye’de ne zaman hizmet vermeye başlayacağı merak ediliyor. Bir süre önce platformdan gelen açıklamaya göre 2022 yılının içinde Türkiye’deki kullanıcılar da hizmetten yararlanmaya başlayacak.

HBO Max Türkiye’de Nasıl İzlenir?

HBO Max şu anda ne yazık ki Türkiye’de hizmet vermiyor. Bu, yayın platformunu Türkiye’deki kullanıcıların normal bir şekilde üye olup kullanamayacağı anlamına geliyor. Öyle ki HBO Max’in web sitesine Türkiye’den girildiğinde bir hata mesajı ile karşılaşılıyor.

Bu hata mesajında şu ifadeler yer alıyor:

“Üzgünüz, HBO Max henüz bölgenizde bulunmuyor. HBO Max’i daha fazla ülkede hizmete sunmak için çalışıyoruz.”

Kullanıcılara gösterilen hata mesajını atlamak için elbette ki kullanılabilecek bir yöntem bulunuyor. Bu yöntem de VPN kullanmaktan geçiyor. Bu yöntemi kullanmanın en büyük dezavantajı ise Türkçe alt yazılı ya da Türkçe dublaj izleme seçeneklerinin olmamasıdır. Yapımların orijinal dili eğer İngilizce ise İngilizce dinler, değilse İngilizce alt yazı ile izleme seçeneğini kullanırsınız.

HBO Max Türkiye Fiyatı Ne Kadar Olacak?

HBO Max abonelik fiyatının Türkiye’de nasıl olacağı şimdilik belirsizliğini koruyor. Platform, bu konuda net bir tarih paylaşmamasına benzer şekilde ipucu vermekten uzak duruyor. Bununla birlikte platformun sunduğu abonelik ücretinde yerel fiyatlandırma mı uygulanacağı da oldukça merak ediliyor.

Bununla ilgili iyimser tahminde bulunan bazı kaynaklar, yerel fiyatlandırma uygulanmasını yüksek bir ihtimal olarak görüyor. Elbette ki bu yerel fiyatlandırmanın kesinlikle uygulanacağı anlamına da gelmiyor.

Peki, siz HBO Max Türkiye fiyatı ile ilgili neler düşünüyorsunuz? Sizce yerel fiyatlandırma uygulanır mı? Tahminlerinizi yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version