HBO Max Adı Değişiyor: Tarih Ortaya Çıktı

HBO Max adı için değişikliğin ne zaman yapılacağının bilgisi gün yüzüne çıktı. Peki, büyük değişiklik ne zaman gerçekleşecek?

HBO Max Adı

HBO Max adı yakın bir zamanda değiştirilecek ve eski ismin yerine daha kısa ama eskisinden çok da büyük bir farkı olmayan bir isim ile devam edilecek.

Bu yapılacak isim değişikliği, izleyici kitlesinin yakın bir tarihte dijital yayın platformunda izlenme rekoru üzerine rekor kıran The Last of Us gibi dizileri izlemek için HBO Max yerine farklı bir isme yönelmesi gerekeceği anlamına geliyor.

Peki, dijital yayın platformu için yola hangi isimle devam etme kararı alındı? Birçok seyircinin kafasına takılan bu soru yanıt bulmuş olabilir.

HBO Max Adı Ne Olacak?

Engadget tarafından aktarılan bilgilere göre Warner Bros. Discovery (WBD), dijital yayın platformun adını “Max” olarak değiştirecek. Discovery+ her ne kadarbağımsız bir hizmet olarak kalacak olsa da buradaki içerikleri tek bir yerden ulaşılabilir hâle getirmek için yeniden adlandırılan platforma aktarıyor.

Büyük geçiş 23 Mayıs 2023’te Amerika Birleşik Devletleri’nde gerçekleşecek. WBD, bu yılın sonlarında küresel çapta sunma planı ile ilgili açıklamada bulunacak.

WBD CEO’su David Zaslav, bir basın toplantısında Max’in gelecek aylarda spor ve diğer içerik türlerini ikiye katlayacağını ileri sürdü. Şirket, her ay ortalama 40’tan fazla yeni içerik eklemeyi planlıyor.

HBO Max, çoğu kullanıcı için 23 Mayıs’ta otomatik olarak Max şeklinde güncellenecek. Bazı kişilerin Max uygulamasını manuel olarak güncellemesi gerekebilir. WBD, tüm verilerin sorunsuz bir şekilde Max’e taşınacağını belirtiyor.

Exit mobile version