Havuz ve Deniz Keyfini Katlayan Cihazlar

Yaz aylarının gelişi ile birlikte artan sıcaklar denize, havuza daha yakın olunan zamanlar anlamına geliyor. Özellikle deniz kenarındaki yazlıklar, sitelerde yoğunluğun bu yaz hiç olmadığı kadar arttığı görülüyor. Ek olarak sahil kenarında sosyal mesafe kuralları çerçevesinde geçirilen akşam üstüler, belki öğle saatlerinde biraz D vitamini ve bronzluk için hafif güneş banyoları da revaçta… Peki deniz ve havuzda hangi cihazlar ve aksesuarlara, yani gadget’lara ihtiyacınız var? İşte bu sorunun yanıtları… 

 

Ultimate Ears BOOM 3  

Son derece kolay taşınabilen Ultimate Ears BOOM 3 wireless hoparlör, deniz kenarı keyfi için hazır. Her notayı net bir şekilde duyabilmeniz için titizlikle dengelenmiş etkileyici 360° ses çıkışı ve derin baslarıyla öne çıkan bu ultra minik ama yetenekli modelde partiyi dilediğiniz yere taşıyabilmeniz de mümkün. Ayrıca BOOM 3 suya, toza ve darbelere dayanıklı tasarıma sahip. Yani yaz mevsiminin olmazsa olmaz çarpmaları, havuza fırlamaları ve sıcağıyla başa çıkabilir. Hatta suda yüzebildiği bile söyleniyor. Yüksek performanslı parlak kumaşıyla şık bir görünüm sunduğunu da hatırlatalım. Son bir detay olarak 15 saat gibi etkileyici bir pil ömrüyle geliyor. 

 


Göz atmak isteyebilirsiniz; Kendi Küçük Eğlencesi Büyük ‘Mini’ Projeksiyon Cihazları


 

SGUAI G1 Akıllı Su Şisesi 

Bazen denizde su içmeyi unutabilirsiniz. Bu en doğal hakkınız, neyse ki teknoloji var. Bu akıllı su şişesi, mobil uygulaması sayesinde size hatırlatmada bulunuyor, ayrıca suyun saflık derecesinin ölçebiliyor. Bu sayede karşınıza çıkan kaynaklardaki suların güvenliğini kontrol edebiliyorsunuz. Üzerindeki LED ekran sayesinde suyun sıcaklığını da bildiren SGUAI G1’i kahve gibi içecekleriniz için de kullanabiliyorsunuz.  

 

Kindle PaperWhite 

Amazon.com’un e-okuyucu pazarında çığır açan cihazı  PaperWhite’ın en önemli özelliği şu; sahip olduğu ışıklandırma patentli bir teknoloji ve sadece bu cihazda var. Diğer ışıklandırmalı e-kitap okuyucular aynı tablet ve telefonlar gibi arkadan ışık verirken, PaperWhite da böyle değil. Bu yüzden normal bir  kağıttan farkı yok ve kesinlikle gözü yormuyor. Yaz mevsimi için ideal seçim. 6 inçlik cihaz sadece 206 gram ve 1100 kitap barındırabiliyor, üstelik pili de 8 haftaya kadar dayanıyor. 

 

Garmin Vivoactive 3 

 

Garmin’in havuz veya deniz kenarında rahatlıkla kullanılabilen akıllı saati, ait olduğu sınıfa yeni bir nefes getirecek cinsten. GPS özelliğiyle aktivitelerde işe yarıyor,  yüzme sporlarında dahi kullanılabilir. Apple Store’da bulunan Connect IQ uygulamasıyla saateyeni özelliklerde eklenebiliyor. Üstelik gerçek bir stil ikonu. 

 

Nikon Coolpix W300 

Kendi segmentinde rakipsiz özellikler sunan  Coolpix W300,  2.4  metreden düşmeye dayanıklı. 16 MP fotoğraf, 4K video, 3 inç 921k ekran, 200 kareye kadar fotoğraf için şarj süresi öne çıkan özellikleri arasında bulunuyor. Ayrıca 30 metreye kadar su altında çekime olanak tanıdığı için derin sular ve yaz ikilisi için de ideal. 

 

GoPro HERO6 Black 4K  

O bir aksiyon kamerası ama sınırları birçok yönden aşmayı da biliyor. Su geçirmez özellikteki model, özellikle video kaydıyla ilgilenenler için ideal. 4K video çekebiliyor. Aynı zamanda 12 MP’lik fotoğraf çözünürlüğü sunuyor. Oldukça kompakt olduğu için GoPro HERO6 Black’i ceketinizin cebinden hızlıca çıkarıp ilginç anları kayıt altına alabilirsiniz. 

 

Wowlett Apple iPhone 12 Pro Max Waterproof Kılıf 

iPhone 12 Pro Max için özel olarak tasarlanan bu su geçirmez kılıf, 2 metreye kadar derinlikte kullanıma imkan tanıyor. Böylelikle denizde limit derinlik dahilinde taşıyıp kullanabiliyor, suda fotoğraf veya video deneyimini yaşıyorsunuz. Denizin altındaki canlıların fotoğrafını çekebileceğiniz bu aksesuar, aynı zamanda 2 metre yükseklikten düşmeye karşı da akıllı telefonu koruyor. Ekran çizilmelerine karşı koruma özelliği de sunan ürün, silikon malzemeden üretilmiş ve son derece de iyi görünüyor.  

 

Calibro Basic  

Calibro Basic, deniz kenarının bir diğer ideal e-kitap okuyucusu. 4 GB hafızası ile yaklaşık 3 bin kitabı barındırabiliyor.  Üstelik hafızası SD kart ile 32 GB’ye yani yaklaşık 24 bin kitaba kadar yükseltilebiliyor. 6 inç ekrana sahip cihaz dahili WI-FI destekliyor ve ayrıca kendi mağazasından tek tıkla kitap indirebiliyor. Pil ömrü yaklaşık 30 gün. 

 

METALTEX Cool Can Ağızlıklı Çelik Termos 0.5 lt 

Tatiliniz sırasında her an soğuk içeceğinizi yanınızda taşımak istiyorsanız, Metaltex Cool çelik termos size büyük ölçüde yardımcı olacaktır. Bu termos ile 0,5 litre kadar istediğiniz içeceği uzun süre soğuk bir şekilde muhafaza edebilirsiniz. Ayrıca çelik gövdeye sahip olması nedeniyle içecekleriniz hiçbir zaman için zarar görmez. 

 

Tchibo Retro-Mini Oyun Konsolu 

Çocuklar için geliştirilen retro oyun konsolu, arcade’den yarışa 158 farklı oyunu barındırıyor. Plajlar için son derece ideal bir cep boyutundaki sevimli konsol. 1.8 inçlik renkli ekran ve ayrıca, 3 adet kalem pil ile 6 saate kadar oyun imkanı sağlıyor.  

 

THULE Crossover 

Deniz keyfi için çoğu kimse çekinmeden uzun seyahatleri göze alıyor. Şehir içinde de denize yakın noktalara akın etme zamanı. İşte bu dönemin olmazsa olmaz gerekliliklerinden biri de şüphesiz ‘suya dayanıklı’ çantalar. THULE Crossover, bu kapsamda öne çıkan alternatiflerden. Şık ve kullanışlı bir seyahat çantası ile karşımıza çıkan Thule Crossover, suya dayanıklı kumaştan üretilmesinin yanında alüminyum detaylar içeriyor. Toplamda 3.5 kg ağırlığında olan çantanın taşıma kapasitesi ise 91 litre. Bunun yanında çantanın alt bölümü hacimli eşyalar için genişleme özelliği gösteriyor. Çantanın tekerlekleri de oldukça dayanıklı malzemelerden üretilmiş. 

 

Goal Zero Venture 30 7800mAh Waterproof Power Bank 

Taşınabilir bataryanın suya düşmesinin akla getireceği ilk şey genellikle veda şarkıları olabilir. Fakat Goal Zero Venture 30, buna bir ‘dur’ diyor. Denize düşmesi halinde bile çalışmaya devam eden ürün, iki USB portuyla geliyor. Bu sayede akıllı telefonunuzun yanı sıra arkadaşınızın tabletini de şarj edebiliyor.  

 

Go Travel Su Geçirmez Telefon Kılıfı  

Cep telefonları ve akıllı telefonlar ile kullanılmak üzere tasarıma sahip. Bu %100 su geçirmez kılıf varken arama yapabilirsiniz. Su hasarı riski olmadan mesaj göndermeyi ve erişim uygulamaları almanızı sağladığını da belirtelim.

Exit mobile version