Harman Kardon MS 100

Yüksek performanslı ses sistemi Harman Kardon MS 100

Harman Kardon, MS 100 ‘den 50 yıl önce, dünyanın ilk bütünleşik stereo alıcısını üretmişti. Daha önce ayrı ayrı modüllerle meydana getirilen strereo ses, böylelikle tek bir parçadan oluşan sistemde meydana getirilmişti. Harman Kardon, stereo devriminden 50 yıl sonra çeşitli ürünlerin işlevini bir araya getiren yüksek performanslı bir bileşen geliştirdi: Harman Kardon MS 100.

Harman Kardon, yüksek performanslı ses sistemlerinin fenomen üreticilerinden biri olma alt kimliğiyle paralel olarak MS 100″de sınırları, farklı tasarım boyutlarıyla zorluyor. Bu sınırları aşma konusu zaten Harman Kardon gibi bir markadan beklenmesi gerekli bir konuydu. Kullanışlı ve rahat bir ses sistemi olarak ilk birkaç dakika da hislerimize olumlu değerler katan MS 100, hemen her yerde bir CD çalar, FM radyo, entegre hoparlör ve diğer ses ürünleri için bir dock olabilme özellikleri taşıyor. Ayrıca ön panel kulaklık çıkışı, dijital ses girişi, ön panel ses girişi, MP3, altı istasyon hafızalı WMA çalma, alarm fonksiyonu, subwoofer çıkışı ve uyku moduna geçebilme MS 100″ün diğer öne çıkan özellikleri durumunda. Radyoda çalınan müziğin hangi müzik kategorisinde olduğunu pop, rock, folklorik müzik gibi başlıklarla ekranında kullanıcısına sunabilen MS 100, bu ses analiz niteliğiyle, özel bir teknolojik artı değere sahip olma özelliğiyle göze çarpıyor. Bunların yanı sıra MS 100 CD-R, CD-RW, RDS destekli gelişmiş CD, MP3 ve WMA dosyalarını çalabiliyor.

 

Harman Kardon MS 100

Güç
30W x 2 güç subwoofer doğrudan bağlantı, üç yardımcı ses girişi için 6 Ohm. 6 Ohm Tuner için kanal başına 30 watt güç. Sonuç olarak yüksek performansta ses çıkışı sağlayan bir ses virtüözüyle karşı karşıya kalıyoruz. IHF, FM komşu kanal seçiciliği, stereo ses çıkışındaki tüm katmanlardaki pürüzsüzlük “üst düzey bir ses sistemi” notunu kesinlikle hak ediyor. Yaklaşık 300kHz ve 65 desibellik ses performans düzeyi klasik müzikten, yüksek bas yüzeyinde yer alan müziklere kadar her ses biriminde çok başarılı bir ses elde edinimini sağlıyor

Bağlantılar
MS 100″deki bağlantı noktalarıysa şöyle: ön panel stereo mini-jack, arka panel stereo mini-jack, line-level veya optik dijital ses, arka paneldeki çift RCA jak (line-level), iPod çalma ve kontrol için bağlantı noktası, bir kompozit-video, bir S-Video monitör çıkışı, docking istasyonu, kullanışlı ön panel ses giriş, bir dijital ses girişi (mini-TOSLINK dahil), video oyunlarında ve PSP, Nintendo 3D gibi oyun konsollarında kullanılmak için tasarlanmış bir ön panel kulaklık çıkışı.

Kolay kullanım ve ergonomi Harman Kardon”un yeni ses sistemi, her yerde kullanıma hazır hale getirilebilecek boyutlarda. 252mm x 488mm x 194mm ölçülerinde ve 8.2 kg ağırlığında. Karmaşık kablo sistemleriyle müzik çalabilen profesyonel ses öğelerine bağlanabileceği gibi basit bir kulaklık girişiyle de işlev kazanabiliyor. Paket içeriğinde terminal bağlantıları, masa standı ve iPod dock içeriyor. Görsel dizayn kesinlikle üst düzeyde; 3 kanallı dot-matrix ekran, ses sisteminde neredeyse fark edilmiyor. Ekran parlaklığı ayarlanabiliyor. Sistem prizde takılı kaldığında saat ve alarm fonksiyonları işlevli kalabiliyor.

www.harmankardon.com

Fiyat 1513 TL

TASARIM: 5
KULLANIM: 5
PERFORMANS: 5

Puan: 96

Artılar:

+Şık, ergonomik tasarım
+ Yaklaşık 300kHz ve 65 desibellik mükemmel ses performansı
+CD çalar ve iPod dock

Eksiler:

-Pahalı fiyat etiketi

 

Exit mobile version