Halo Infinite Oyununun Yeni Fragmanı Yayınlandı

Halo Infinite oyununun yeni fragmanında Master Chief Cortana'yı kovalıyor. Temmuz 2020'den bu yana ilk Halo kampanya fragmanı ortaya çıktı.

Microsoft nihayet Halo Infinite oyununun kampanya moduna yeni bir bakış attı. Bununla birlikte geliştirici 343 Industries’in Temmuz 2020’de ilk oynanışının ortaya çıkmasından bu yana kampanyayı ilk kez gösterdiğini işaret etti.

6 dakikalık fragman, yeni silahlar, yeni düşmanlar, tehditkar patronlar ve “Silah” adlı oyunculara eşlik edecek yeni bir AI yoldaş karakteri de dahil olmak üzere; kısa bir süre içinde Infinite’in birçok yeni oyununu ve sistemini gösteriyor. Genel bakış ayrıca, Infinite’in yeni açık dünya oynanışı ve RPG tarzı oyun eklemelerinden bazılarını gösteriyor. Bunlar, oyuncuların takip etmesi gereken isteğe bağlı üsler ve hedeflerdir. Ayrıca ekipman için seçilebilir yükseltmeler içerir.

Halo Infinite Oyununda Bizi Neler Bekliyor?

2015’in Halo 5: Guardians’ından sonra geçen Infinite, beş yılı aşkın süredir ilk ana Halo oyunudur. Master Chief’in eski müttefiki Cortana tarafından yönetilen ve Halo 5’in uçurumu olarak hizmet eden yapay zeka devriminin hikayesini almaya çalışacak. Infinite ayrıca, Halo’nun klasik “Antlaşma” karşıtlarının en son türü olan Brute liderliğindeki “Banished”i tanıtan 2017’nin gerçek zamanlı strateji yan ürünü Halo Wars 2’den hikaye dizileri alacak.

Halo Infinite’in ilk oynanış gösterimi, birçok kişi tarafından ezici, yeni nesil olduğu iddia edilen görsellerde hayal kırıklığı yaratmıştı. Ayrıca özellikle kötü işlenen bir Brute’un yakın plan çekiminde kötü şöhretli “Craig” olarak yer aldı.

343 Industries, Halo Infinite’in kampanyasını büyük ölçüde gizli tutarken; stüdyo, oyuncuların Infinite’in ücretsiz oynanabilen çok oyunculu modunu hafta sonu denemesine izin veriyor. Bu hafta sonları, franchise için heyecan verici bir evrim olacak.

Oyun Geçen Sonbaharda Gelecekti Ancak…

Halo Infinite aslında geçen sonbaharda Xbox Series X ve Series S ile birlikte piyasaya sürülecekti. Ancak oyun devam eden COVID-19 salgını ve çeşitli geliştirme zorlukları nedeniyle 2021’e ertelendi.

Şimdi 8 Aralık’ta PC, Xbox Series X / S ve Xbox One platformlarına gelecek. Ancak oyun, kampanyanın kooperatif modu ve popüler Forge çok oyunculu harita düzenleyicisi de dahil olmak üzere; birkaç temel özellik olmadan piyasaya çıkacak. Gelecekteki bir güncellemede 2022 sürümü için planlanıyor.

Exit mobile version