Half Life Hileleri Neler?

Half Life hileleri arıyorsanız sizin için hazırlamış olduğumuz bu listede yer alan hile kodlarını inceleyebilirsiniz.

Half Life Hileleri Neler?

Half Life hileleri, video oyununu seneler sonra oynayacak olan kişilerin bir dönemin en yaratıcı oyunlarından birinde sınırsız bir şekilde eğlenmek isteyenlere çok yardımcı olabilecek hilelerden oluşuyor.

Valve Corporation tarafından geliştirilen, eleştirmenlerin ve oyuncuların çok beğendiği, ticari anlamda çok başarılı bir bilim kurgu oyunu olan Half-Life, dönemin şartları gereğince ileri düzey grafiklere sahip değildi fakat Gordon Freeman’in gizli bir araştırma tesisindeki uzaylılara karşı verdiği mücadele yine de oyuncuları içine çekmeyi başarıyordu.

1998 yılında ilk oyunu piyasaya sürülen video oyununun, 2004 yılında Half-Life 2, 2020 yılında ise Half-Life: Alyx adında iki devam oyunu piyasaya sürüldü.

İlk oyun, onlarca yayın organı tarafından “Yılın Oyunu” olarak nitelendirildi. Valve, ilk oyunu ile video oyunu pazarına çıktığında oyunculara keşfedebileceği bir hikâyenin yanı sıra çok oyunculu modda oynama olanağı da sağladı.

Bu hileler çok oyunculu modda kullanılamasa da tek oyunculu hikâye modunda etkinleştirilebilir. Oyunu yıllar sonra yeniden oynamak gibi niyetiniz varsa önce Half-Life hile etkinleştirme adımlarını izleyerek hileleri etkinleştirin, daha sonra aşağıdaki hile kodlarını kullanarak istediğiniz hileyi yapın ve sonuç olarak eğlenceli bir oyun deneyimi elde edin.

Half Life Hile Aktif Etme Adımları

Half Life Konsol Nasıl Açılır?

Konsolu açmak için yukarıdaki adımları uygulamanız yeterlidir. Oyuna girdikten sonra “é” tuşuna basıp “sv_cheats 1” komutunu yazarak hileleri etkin hâle getirebilirsiniz.

Half Life Hileleri Listesi

Half Life Silah Kodları

Yukarıdaki silah kodlarının size olan faydasını “/give” komutunu kullanırken görürsünüz. Örneğin “/give weapon_mp5” yazarak MP5 alırsınız.

Exit mobile version