En İyi Hacker Dizileri

Hacker dizileri arayışında olanlar, sizler için harika bir listemiz var. Bu listedeki dizilere göz atarak en çok beğeneceğiniz diziyi bulabilirsiniz.

Hacker Dizileri

Hacker dizileri özellikle aksiyon bakımından zengin bir içerik sunmasından ötürü çok beğeniliyor ama bu diziler sadece aksiyondan ibaret değildir. Bu türe sahip çok sayıda dizi, internet kullanıcılarının gerçek dünyada karşılaşabileceği sorunları ele alıyor.

Bunlara örnek olarak herkese açık bir ağa bağlanmanın kullanıcıların verilerine nasıl erişebileceğini gösteren Control Z dizisi verilebilir. Bir başka dizi olan Mr. Robot ise bilgisayar korsanlarının kullandığı pek çok yönteme yer veriyor.

Söz konusu diziler gibi izlenebilecek daha çok sayıda dizi bulunuyor. Bunların en iyilerini aşağıdan görebilirsiniz.

Hacker Dizileri Listesi

Hack ile ilgili diziler, izleyicileri teknolojinin kullanımının iyi ve kötü bir şekilde nasıl sonuçları olabileceğini gösteren hikâyeler ile buluşturur. Birçok dizi, teknolojinin kötüye kullanılmasından yola çıkarak yeraltı hacker gruplarını merkezine alır. Bazı diziler de izleyicileri bilgilendirmeye ve tartışmaya teşvik eder.

Bu dizilere verilebilecek en iyi örnekler yukarıdadır. Bunların konusuna ise aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Mr. Robot

Mr. Robot dizisi, gündüzleri siber güvenlik şirketinde çalışan, geceleri ise bilgisayar korsanlığı yapan Elliot Alderson’ın (Rami Malek) yaşamını merkezine alıyor. Elliot, yeraltı hacker grubunun kendisi ile iletişime geçmesi ile kendisini beklenmedik bir durumun içinde bulur.

Control Z

Control Z adlı dizi, bir hackerın okulun ağına bağlanan lise öğrencilerinin telefonuna sızıp en gizli sırlarını ifşa etmesini konu ediniyor. Öğrencilerden biri olan Raul, öğrencilerin hayatının altını üstüne getiren bilgisayar korsanını bulmak için yola koyulur ve onu bulmak için ipuçlarının peşinden gider.

Red Rose

Bolton’da yaşamakta olan gençler, her sıradan genç gibi bir yaşam sürmektedir. Gençlerin sıradan hayatları, telefonlarına yüklediği bir uygulamadan sonra inanılmaz bir şekilde değişmeye başlar. Uygulamayı yükleyenler, istekleri yerine getirmek zorundadır. Bu istekleri yapmamaları hâlinde ise cezalandırılmakla tehdit edilmektelerdir.

Person of Interest

Bir milyarder olan Harold Finch, herkesin her an izlenmesini sağlayacak bir gözetleme sisteminin gelişmesini sağlar. İnsanların hayatını kontrol altına almak için geliştirilen sistemle amaçlanan insanların suç işlemesinin önüne geçmektir.

Dizi, teknolojinin insanların özel hayatı üzerindeki etkisini ve kişisel verilerin bu şekilde kullanılmasının iyi olup olmadığını tartışmanızı sağlıyor.

Bu dizileri izledikten sonra beklenmedik sonu ile şaşırtan filmlere de göz atmak isteyebilirsiniz.

Exit mobile version