GTA 5 PlayStation 5’e geliyor

'GTA 5' Mart 2022'de PlayStation 5'e geliyor. Oyun, gelişmiş bağlantı noktası, güncellenmiş grafiklere ve ince ayarlı oynanışa sahiptir.

Rockstar Games, Perşembe günkü PlayStation Showcase’de Grand Theft Auto Online ve GTA 5 oyununun genişletilmiş ve geliştirilmiş sürümlerinden yeni görüntüleri ve özellikleri gösterdi. Artık genişletilmiş ve geliştirilmiş sürümlerin anında karakter değiştirmeyi içereceğini biliyoruz. Ancak yeni sürüm penceresinin Mart 2022 olduğunu da öğrendik.

Rockstar Games başlangıçta oyunun yeni sürümlerini 11 Kasım’da PlayStation 5 ve Xbox Series X için yayınlamayı planlamıştı. Ayrıca geliştirici bu sürümlerin “bir dizi teknik iyileştirme, görsel yükseltme ve performans iyileştirmesi” içereceğini duyurmuştu. Hatta oynanış görüntülerinden bazılarını PlayStation vitrininde gördük. Bu tam Grand Theft Auto’dan bekleyeceğiniz olağan kargaşadır.

ROCSTAR’DAN PLAYSTATION 5 İÇİN GELECEK OLAN GTA 5 İLE İLGİLİ DUYURU

Rockstar, geliştiricinin resmi sitesindeki bir blogda duyuru yaptı. Ayrıca yapılan duyuruda, “GTA 5’i en yeni nesil konsollara getirmekten son derece heyecan duyuyoruz. Oyunun cilalanması ve ince ayar yapılması için birkaç ay daha gerekiyor. GTA Online’ın yeni bağımsız sürümü de dahil olmak üzere; Mart ayında PlayStation 5 ve Xbox Series X|S’e gelecek olan bu genişletilmiş ve geliştirilmiş sürümler hakkında daha fazla ayrıntıyı yakında paylaşmayı dört gözle bekliyoruz.” dedi.

Rockstar, Cayo Perico adası ve Diamond Casino gibi büyük ölçekli soygunlar da dahil olmak üzere GTA Online’ı güncellemeye devam ediyor. Ayrıca en son güncelleme olan Los Santos Tuners, yeni arabalar ve yarış içeriği içeriyor. Los Santos Tuners, yalnızca PlayStation 5 ve Xbox Series X’te bulunan bazı özel araç geliştirmeleriyle; yalnızca en yeni nesil konsollar için öğeler içeren ilk güncellemeydi.

GTA Online’ın bağımsız sürümü, lansmanından sonraki ilk üç ay boyunca PlayStation 5’te ücretsiz olacak. Bununla birlikte bu, Grand Theft Auto 5’in oynamasını gerektirmez. Ayrıca sadece oyuncuları sanal alan modunun çevrimiçi sürümüne atar.

Exit mobile version