Google Play Console’da görülen Black Shark 4 teknik özellikleri

Xiaomi’nin yeni nesil akıllı oyun telefonu Black Shark 4 Google Play Console’da kendisini gösterdi. Yeni akıllı oyun telefonu ile ilgili bazı özellikler de ortaya çıktı.

Xiaomi Black Shark, üçüncü nesil akıllı oyun telefonunu geçtiğimiz Mart ayında piyasaya sürmüştü. Marka ayrıca geçtiğimiz yıl Temmuz ayında Black Shark 3 serisinde Black Shark 3S olarak adlandırılan üçüncü bir varyant yayınlamıştı.

Şimdi Black Shark, akıllı oyun telefonunun dördüncü yinelemesi üzerinde çalışıyor. Kaiser veya KSR-A0 kod adlı Black Shark 4, cihazın temel özelliklerini ortaya koyan Google Play Console listesinde görüldü. Ek olarak, cihaz Google Play destekli cihazlar listesinde görüldü. Yakında bir lansman önerildi. Yaklaşan teklif, şirketin CEO’su tarafından da yayınlandı.

Google Chrome tarayıcısına Android’de yeni özellik

Black Shark 4, Google Play Console listesinde görüldü

Google Play Console listesine göre Black Shark 4, standart Black Shark 3’ten 1.080 x 2.400 piksel ölçen FHD + ekranı koruyacak. 440 piksellik bir piksel yoğunluğu sunacak.

Liste, oyun akıllı telefonunun eski bir Snapdragon 835 işlemci ve Adreno 540 GPU’dan güç alacağını ortaya koyuyor. Bunun bir hata olduğunu ve cihazın bir amiral gemisi yonga seti, muhtemelen Snapdragon 888 barındıracağını varsayıyoruz. Giriş değiştirilirse bu gönderiyi güncelleyeceğiz. Play Console listesi, Black Shark 4’ün 8 GB RAM ile geldiğini ve cihazın daha fazla çeşidini beklediğimizi ortaya koyuyor. Kutudan çıkar çıkmaz Android 11 ile birlikte gönderilecektir.

Play Console listesi, yakında çıkacak Black Shark 4’ün diğer özelliklerini açıklamıyor.

Black Shark 4 beklenen özellikleri

Black Shark CEO’su, yaklaşan teklifin 120W hızlı şarjı destekleyeceğini doğruladı. Cihaz, 15 dakika içinde sıfırdan tamamen dolacağı lanse edilen 4.500mAh batarya birimi ile desteklenecek. Oyun akıllı telefonunun prototipi, Mi 11, OPPO Find X3 vb .’den daha yüksek olan AnTuTu karşılaştırmasında 788.505 puan almayı başardı.

Telefonun Snapdragon 888 yonga seti ve FHD + OLED ekranla gelmesi bekleniyor. Black Shark 4, geçen yılki Black Shark 3’ün halefi olarak gelecek. Akıllı telefonun teknik özellikleri ve özellikleri hakkında pek bir şey bilinmemekle birlikte, önceki modele göre yükseltmeler yapmasını bekleyebiliriz. Akıllı telefon satıldığından, cihazın yakında piyasaya sürülmesini bekleyebiliriz.

 

Exit mobile version